PRIMERA DIVISIÓ
Esports Futbol 25/08/2012

Mourinho: "Tenim un president avançat al seu temps"

El tècnic del Madrid lloa Florentino Pérez per la seva gestió durant aquests anys i també per haver cedit Sahin al Liverpool traient un bon rendiment econòmic

Ara
2 min
El tècnic del Reial Madrid, José Mourinho, dóna ordres al Camp Nou

BarcelonaJosé Mourinho, tècnic del Reial Madrid, ha volgut allunyar els fantasmes sobre l'estat físic del seu equip i també ha assegurat que el club espera que Kaka marxi abans del 31 d'agost, tot i que si s'acaba quedant el tractarà com "un més".

A més, Mou ha tirat floretes cap al seu president, Florentino Pérez. "És un home avançat al seu temps pel que fa a moltes coses. Pensa en l'equilibri del club", ha comentat el lusità, en referència al rendiment econòmic que traurà el Reial Madrid amb la cessió de Nuri Sahin al Liverpool.

Ironitza sobre les paraules de Cruyff

"Quan més jugadors tinguem de la cantera, millor. Però l'altre dia va parlar una persona que va dir que el millor era lluitar amb la cantera i no amb la cartera. Aquella persona va guanyar una Copa d'Europa amb quatre canterans extraordinaris: Koeman, Romario [no hi era], Stòixkov i Laudrup. Amb aquella cantera és més fàcil", ha etzibat el tècnic blanc.

El futur de Kaka

"Kaka sap millor que jo què té al cap. Quines són les seves ambicions i motivacions. Jo el que he d'intentar és treure el màxim rendiment. Si el 31 d'agost encara és aquí tractaré de treure el millor d'ell", ha dit Mou, que espera que el club li trobi una sortida abans del tancament del mercat.

Higuaín o Benzema

"No serà un partit per Benzemá i un altre per Higuaín. Quan juga un o altre no ho faig per tenir content un o altre. Segons el partit i les seves condicions jugarà un o altre. A més, també poden jugar tots dos", ha explicat el portuguès, que també ha explicat que "intento llegir com anirà el partit, però a vegades ho faig èxit i altres no".

stats