REIAL MADRID
Esports Futbol 09/03/2012

Mourinho: “N'hi ha d'altres que venen una altra imatge, però són igual que jo”

L'entrenador del Reial Madrid afegeix que les declaracions d'Alfons Godall "són interessants, però no les comentaré perquè no em pertoca"

Ara
1 min

BarcelonaJosé Mourinho ha comentat en la roda de premsa prèvia al partit contra el Reial Betis que les declaracions de l'exvicepresident del Barça Alfons Godall "són interessants", però que no les comenta perquè les seves opinions "són analitzades amb profunditat i posteriorment criticades", ha explicat.

A més, ha llançat un avís a Guardiola i els seus mètodes: "Jo no sóc perfecte perquè he criticat els àrbitres amb paraules fortes, però n'hi ha d'altres que venen una imatge diferent de la meva. Però tots som iguals", ha deixat anar el tècnic blanc, que ha afegit que "no sé si les crítiques del Barça als àrbitres deuen influir, però no parlaven i ara sí que ho fan", ha comentat.

Respecte al seu proper rival, el Betis (dissabte, 22 h), Mourinho ha comentat que jugarà amb el seu millor equip "tot i que té un partit decisiu de Champions el proper dimecres" perquè el Betis "és un equip amb arguments i és un partit molt complicat".

Per acabar ha dit que aquest any es queixa menys dels àrbitres "perquè vaig pagar molt en multes i partits de sanció la temporada passada" i ha tornat a repetir que hi ha gent "molt més intel·ligent que jo perquè deixen anar una imatge diferent de la meva, però són igual que jo", ha finalitzat.

stats