1a divisió
Esports Futbol 17/03/2012

Mourinho: "El Màlaga no vindrà de vacances. Ja va estar a punt de guanyar-nos a la Copa"

L'entrenador del Reial Madrid demana que l'equip deixi de banda el partit contra l'Apoel de Champions i se centri per guanyar "contra el quart classificat de la Lliga"

Ara
2 min
José Mourinho

MadridJosé Mourinho ha enviat un toc d'atenció al madridisme en la prèvia del partit de Lliga contra el Màlaga. L'endemà que el sorteig de la Champions emparellés els blancs amb l'Apoel –un rival assequible a ull de molts–, el portuguès ha volgut rebaixar l'eufòria i recordar que els blancs tenen un partit "important" aquest diumenge al Bernabéu contra el Màlaga (Canal+, 21.30 h).

"Juguem contra el quart de la classificació. Un equip que ens hauria pogut guanyar a la Copa, que té gent de molta qualitat i que aquest diumenge ve a fer-nos mal, no de vacances. No penso en l'Apoel, sinó en el Màlaga", ha dit Mourinho amb contundència. El tècnic també ha parlat del seu antecessor a la banqueta, i ha dit que "està fent un gran treball".

D'altra banda, l'entrenador ha matisat les declaracions en què va criticar l'afició del Reial Madrid per no animar. "Criticar no és la meva feina, no puc fer-ho. Són ells [l'afició] els que em paguen. Però penso que el meu somni d'entrenador és crear les millors condicions per als jugadors. Ens ho estem jugant tot. En aquests mesos podem guanyar dues competicions molt grans o no guanyar res, i penso que els partits a casa són fonamentals. Per això continuo demanant una mica més de suport a la gent. Qui marca o fa una gran aturada no necessita aquesta estima, la necessita el que ha comès una errada", ha dit Mourinho.

El tècnic de Setúbal també ha parlat de Di María, i ha dit que està evolucionant bé de la lesió i que "la setmana vinent estarà entrenant amb l'equip". Però ha matisat que en cap cas "no forçarem la seva reaparició per por que es perdi el mes d'abril". I sobre un dels futbolistes que té menys minuts, Nuri Sahin, ha dit: "El seu futur és treballar com ho està fent i continuar sent un jugador exemplar. Continuarà aquí la propera temporada".

stats