Futbol
Esports Futbol 21/10/2011

Mourinho: "Mireu els jugadors que han arribat a Màlaga, ara és com anar a València o Sevilla"

El tècnic madridista ha elogiat el nou Màlaga: "Hi ha jugadors que la temporada passada eren fonamentals i ara no juguen"

Marcel Sanromà
1 min
José Mourinho.

BarcelonaJosé Mourinho ha dit aquest divendres en roda de premsa que ara visitar Màlaga "és com visitar el València, el Sevilla o l'Atlètic de Madrid". "Mireu els jugadors que han arribat. Hi ha jugadors que la temporada passada eren fonamentals que ara són a la banqueta o ni juguen".

El tècnic blanc també ha assegurat que dir que veu "difícil entrenar cap altre equip a Espanya" no és "cap manca de respecte" pels altres equips, en referència a les seves paraules de la temporada passada respecte el Màlaga. Pel que fa a l'opinió que té alguna gent sobre ell, Mourinho ha assegurat que només li "importa" el què pensi d'ell la gent que el coneix.

I respecte les paraules de l'expresident blaugrana Josep Lluís Núñez, que deia que va ser un error deixar-lo marxar del Barça, ha assegurat que l'estimació és mútua, i que ell i la seva família són "un dels records més grats" que guarda de Barcelona-

Finalment, pel que fa als jugadors que té disponibles de cara la partit de dissabte, ha descartat que pugui jugar Coentrao, i que té "clar" qui farà jugar de 9 en el partit contra el Màlaga a La Rosaleda d'aquest dissabte, tot i que no ho ha volgut anunciar.

stats