PRIMERA DIVISIÓ
Esports Futbol 02/03/2011

Mourinho afirma de nou que els calendaris ajuden el Barça i es discuteix amb un periodista al mig de la roda de premsa

Nova roda de premsa tensa del tècnic del Reial Madrid, José Mourinho. En la prèvia del partit davant del Màlaga, el portuguès ha afirmat de nou que els calendaris ajuden el Barça.

Redacció
1 min

MadridJosé Mourinho ha començat la seva darrera roda de premsa dient que no volia "entrar en polèmiques", però al final ha protagonitzat una de les rodes de premsa més polèmiques des que és al club blanc.

Mourinho ha insistit en la qüestió del calendari, comentant de nou que aquest ajuda el Barça: "Si penseu que és normal que el València jugui davant el Schalke i després dissabte a Saragossa... Si penseu que és normal, d'acord, queda't amb aquesta normalitat. No és normal que el València jugui avui quan va tancar la jornada diumenge i el Barcelona ja va jugar dissabte. Aquest és el tipus de xocolata que donen per enganyar les persones, però a mi no m'enganyen", ha afirmat.

El moment més dur ha arribat després d'una pregunta del periodista Ladislao Moñino, del diari Público, que li ha comentat que potser s'estava queixant massa. "No entenc la teva pregunta... Quines queixes? Ets hipòcrita? No dius la veritat... No són queixes, són veritats. Tu creus que són queixes o són veritats? Queixes? Doncs ets un hipòcrita". Posteriorment, el portuguès ha demanat disculpes tres vegades afirmant que no volia insultar, sinó que era un atac cap a la seva anàlisi, no cap a la seva persona.

stats