Reial Madrid
Esports Futbol 18/02/2011

Mourinho:"Al Llevant, cal respectar-lo perquè només l'hem guanyat un cop en tres ocasions"

El preparador blanc adverteix del perill del Llevant, a qui van golejar 8-0 en Copa del Rei, del que recorda que "de tres vegades només els hem guanyat en una ocasió”

Redacció
2 min
Mourinho celebra el gol de Marcelo contra l'Espanyol

Madrid"El Llevant és un equip davant el qual hem jugat tres vegades aquesta temporada i només hem guanyat una. Està en bona ratxa i ha guanyat en un camp molt difícil com el del Vila-real. Viu un moment feliç i cal respectar-los", ha assegurat un Mourinho molt seriós.

"Els cent dies que falten per a final de temporada són tan importants com els de cada any. Sempre són en els que pots guanyar tot o alguna cosa. Estem en una final i si seguim guanyant en Lliga es lluitarà fins al final. A més, torna la veritable Champions amb eliminatòries", ha analitzat en roda de premsa.

El tècnic madridista ha confirmat que apostarà per rotacions davant el Llevant. "Faré tres canvis no gaire importants perquè l'estructura de l'equip i la qualitat es mantinguin. En el fons estic canviant sense canviar, per això jugarem amb un equip molt fort. Cal guanyar".

Mourinho ha descartat la possibilitat de donar descans a Cristiano Ronaldo abans del partit contra el Lió de Lliga de Campions: "No veig necessitat perquè descansi. Òbviament és un jugador fonamental per a nosaltres i si arriba el dia en què es justifica el descans ho faré".

"En aquest moments no veig la necessitat perquè està bé, només cal veure com va córrer a Cornellà amb un jugador menys tot el partit, defensant més que habitualment i fent curses de quaranta metres. No necessita descans", ha sentenciat.

El tècnic madridista ha ofert el seu punt de vista de l'eliminatòria europea davant Olympique de Lió: "És un bon equip. Després de jugar contra ells el 2004 ha canviat entrenador, algun jugador i filosofia de club, però el seu nivell no canvia. És una eliminatòria difícil per a nosaltres però penso que més per a ells ".

I ha acabat valorant la derrota del Barcelona davant l'Arsenal (2-1). "En Champions és normal qualsevol resultat pel nivell dels equips. No estic eufòric pensant que comenci una ratxa negativa".

stats