Reial Madrid
Esports Futbol 08/09/2011

Mourinho: "Vam arribar a les semifinals de la Champions perquè no ens van deixar arribar més lluny"

L'entrenador del Madrid explica en una entrevista a una agència de notícies portuguesa que no recorrerà la sanció de la UEFA per les seves declaracions contra el Barça al TAS perquè considera que ja va guanyar amb la rebaixa de partits

Redacció
1 min
A porta oberta José Mourinho va dirigir una sessió de treball davant més de 40.000 espectadors. Sense públic L'entrenament de Pep Guardiola va ser a porta tancada, com és habitual.

BarcelonaJosé Mourinho continua ficant la banya en el mateix lloc. Avui, en una entrevista concedida a una agència de noticies portuguesa, l'entrenador del Madrid feia una valoració de la temporada passada, i no ha pogut evitar-ho: "La realitat és que vam ser segons, vam guanyar la Copa i vam arribar a semifinals de la Champions perquè no ens van deixar arribar més lluny. Per tant, crec que va acabar sent una bona temporada, positiva per ser la primera", i afegeix: "Tenen raó els que diuen que va ser la primera vegada que no vaig guanyar la lliga en la temporada del meu debut, però va ser el meu millor campionat de sempre. Va ser el campionat en què vaig fer més punts, en què vaig guanyar més partits, en què vaig marcar més gols ... Va ser un campionat molt, molt, molt bo".

Respecte al càstig de la UEFA, Mourinho ha explicat que tot i que tenia la intenció de recórrer al TAS la sanció de 5 partits que li van caure per les seves declaracions contra el Barça després de quedar eliminat de la Champions, ha decidit no fer-ho perquè considera una victòria la rebaixa posterior a 3 partits.

stats