Primera Divisió
Esports Futbol 20/09/2011

Mourinho: "Els àrbitres són els que han de decidir i controlar les trampes"

El tècnic del Madrid ha reconegut que "una segona derrota seria preocupant, perquè al final aquests són els punts que compten", i no ha volgut fer cap retret a Pepe

Marcel Sanromà
2 min
José Mourinho en roda de premsa, avui.

BarcelonaJosé Mourinho ha assegurat que no té cap retret a fer a Pepe després de la seva actuació al camp del Llevant, i ha assegurat que qui ha d'"aturar les trampes" són les àrbitres. El portuguès s'ha queixat de les preguntes sobre la derrota amb el Llevant: "No em pregunteu més pel Llevant, ja en vaig parlar fa menys de 48 hores, ja ho vaig contestar tot allà".

Però tampoc ha volgut respondre gaire preguntes sobre l'alineació del partit contra el Racing: "Pepe, Coentrao i Khedira no hi són i han d'entrar tres jugadors, però no contestaré, els jugadors ho saben i ja està". Tampoc ha volgut pronunciar-se sobre les polèmiques paraules de Cristiano Ronaldo després del partit contra el Dinamo.

Mourinho no ha volgut posar excuses de cara al partit de la cinquena jornada a Santander: "Les baixes no són un problema, tenim 21 jugadors disponibles i les oportunitats arriben per a tots", i encara ha anat més enllà: "Som uns privilegiats: en el món la gent viu amb problemes, i per tant no hi ha res que ens impedeixi expressar tot el nostre potencial".

Tot i això, el tècnic blanc ha lamentat els diferents criteris arbitralts dels darrers partits: "Per què era important expulsar Khedira, que no va fer quasi res, i en canvi el Dinamo va acabar amb 11?", i ha negat tenir cap responsabilitat sobre la picabaralla de diumenge: "No em sento responsable de res, i no crec que el que va fer Khedira fos una tangana. Una tangana és el que va passar a l'Espanya - Xile i vau dir que demostrava caràcter, i ara, en canvi, si nosaltres ho fem som uns bandits, no? Però tampoc és el que va passar, no va ser una tangana".

stats