LLIGA BBVA
Esports Futbol 29/04/2011

Mourinho deixa fora de la convocatòria Cristiano Ronaldo "per decisió pròpia"

El tècnic insinua que jugaran Sergio Ramos i Pepe, tenint en compte que no podran fer-ho al duel de Lliga de Campions de dimarts contra el Barça

Oriol March
1 min
Cristiano Ronaldo intenta el xut davant la mirada de Xavi   DANI POZO / AFP

BarcelonaQuan va acabar el partit de dimecres de LLiga de Campions contra el Barça (0-2), Cristiano Ronaldo va deixar clar que a ell no li agradava jugar de la manera com Mourinho, el seu tècnic, havia plantejat el partit. "M'hi he d'adaptar", va matisar pocs segons després el davanter portuguès. Ara bé: aquestes paraules no van passar desapercebudes a orelles de l'entrenador blanc que, potser per aquest motiu l'ha deixat fora de la convocatòria per al partit de demà contra el Saragossa corresponent a la Lliga BBVA. Escoltant atentament les paraules de Mourinho, ha especificat que deixa fora del partit Lass i Xabi Aolnso perquè estan "morts" després de l'esforç que van fer "jugant 11 contra 10", mentre que la baixa de Cristiano és per "decisió pròpia". Un matís important.

Pel que fa a l'equip titular que disposarà demà, Mourinho ha explicat que el més probable és que a l'eix de la defensa hi juguin Pepe i Sergio Ramos, que dimarts no podran jugar la tornada de les semifinals de la Lliga de Campions per sanció. "Estan sancionats per dues entrades criminals", ha ironitzat el tècnic portuguès en roda de premsa.

stats