MADRID - BARÇA
Esports Futbol 29/04/2011

Mourinho ja denunciava al Chelsea una conxorxa arbitral a favor del Manchester United

Alex Ferguson va demanar que les autoritats futbolístiques del Regne Unit actuessin contra les reiterades denúncies del tècnic portuguès

Redacció
1 min
José Mourinho, donant ordres als seus jugadors durant un partit.

BarcelonaJosé Mourinho és un entrenador avesat a les polèmiques. Forma part de la seva manera de gestionar la seva tasca com a entrenador, allà on vagi. Mentre era al Chelsea, l'any 2007, es va encarregar de denunciar reiteradament una conxorxa arbitral que tenia com a objectiu afavorir el Manchester United. "Hi ha una norma nova, en futbol: al Manchester no se li xiulen penals en contra i al Chelsea no se n'hi pot assenyalar cap a favor", assegurava el tècnic portuguès l'abril del 2007 en referència a una pena màxima que no va ser xiulada a favor del club londinenc contra el Newcastle i a dues faltes dins l'àrea que a parer de Mourinho havien d'haver estat penal a favor del Middlesbrough contra els 'red devils' a Old Trafford.

Ferguson es va enfadar molt amb aquestes declaracions i va assegurar: "Si ens xiulen un penal en contra, Mourinho guanya aquesta guerra, i això no és correcte, perquè posa massa pressió sobre els àrbitres". Al mateix temps, davant les acusacions de conxorxa en favor del Manchester United, l'entrenador dels 'red devils' va instar les autoritats a actuar contra elles. "Qui està canviant les normes? Nosaltres? La federació anglesa? La UEFA", es preguntava un enfadat sir Ferguson, que advertia d'una "croada personal" de Mourinho en tot aquest assumpte.

Fins i tot Cristiano Ronaldo, aleshores l'estrella del United, va criticar Mourinho: "No sap què fer per admetre les seves pròpies errades".

stats