1a divisió
Esports Futbol 26/02/2012

Mourinho: "El quart arbitre és el més arrogant que he vist en la meva carrera"

El tècnic del Reial Madrid ha protestat reiteradament durant el partit contra el quart àrbitre i ha criticat que "només" 300 aficionats madridistes anessin a l'estadi de Vallecas

Ara
2 min
José Mourinho, a Vallecas DOMINIQUE FAGET / AFP

MadridJosé Mourinho ha tornat a ser protagonista a la sala de premsa, en aquest cas, de l'estadi de Vallecas. Tot i la victòria dels blancs contra el Rayo Vallecano (0-1), l'entrenador del Reial Madrid s'ha mostrat molt crític amb el quart àrbitre del partit, contra qui ha protestat en reiterades ocasions: "És l'àrbitre més arrogant que m'he trobat en la meva carrera".

Però també s'ha mostrat molt crític amb l'afició blanca. Aquest diumenge el Reial Madrid no jugava a casa, però sí que ho feia "a Madrid", i per aquest motiu el portuguès ha comentat que "som el Madrid, som líders, i penso que hauríem de tenir més suport quan juguem a Madrid".

Sobre el partit en si, el tècnic ha reconegut que el Rayo ha fet mèrits per empatar o guanyar el partit: "Ha tingut tres ocasions de gol, nosaltres també hem tingut algun contraatac, però es mereixen que diguem que n'han merescut més". Encara sobre l'enfrontament, no ha volgut qualificar el triomf com una qüestió de sort, i ha destacat el treball defensiu dels seus homes: "Si no estem encertats en defensa, aquest partit no l'hauríem guanyat ni amb sort ni sense sort".

D'altra banda, ha elogiat el Rayo Vallecano i el seu entrenador, Sandoval: "Crec que ha estat la victòria més complicada de la temporada. Amb 0-0 al descans, estàvem més a prop de perdre que no pas de guanyar. No han abaixat els braços en tot el partit. Aquest entrenador [Sandoval] m'agrada molt".

Per últim, Mourinho també ha parlat del fet de jugar a les 4 de la tarda, un horari poc habitual per al Reial Madrid: "Em sembla que aquesta decisió ha estat bona. L'ambient ha estat fantàstic i molt correcte".

stats