PRIMERA DIVISIÓ
Esports Futbol 23/02/2011

Mourinho: "Guardiola està molt protegit per la premsa local"

El tècnic portuguès del Reial Madrid ha parlat en una entrevista a Sky Sports en la qual ha parlat sobre Pep Guardiola, el Barça, el 5-0 i el Reial Madrid

Redacció
1 min
Mourinho celebra el gol de Marcelo contra l'Espanyol

Barcelona p { margin-bottom: 0.21cm; } Mourinho ha dit a la cadena anglesa que Guardiola és un entrenador que "està altament protegit per la premsa local. Allà, els jugadors neixen al club i tenen la filosofia pròpia del club. No pots comparar aquesta situació amb qualsevol altre club".

El portuguès també ha aprofitat per parlar sobre el 5-0 de l'últim Barça-Madrid. Ha recordat les sensacions de després del clàssic. "Recordo que després del partit del Barcelona, teníem un partit molt complicat a casa contra el València, i la gent parlava de que tindríem por de jugar al nostre estadi. La gent no estava còmoda, però l'equip es va refer, va seguir competint, hem de seguir guanyant partits i esperar un error del Barcelona", ha afegit.

Mourinho ha fet referència al Barça i més concretament a Puyol i Xavi, "quan ells acabin la seva carrera, el Barça intentarà produir altres jugadors semblants, però els clons en el futbol són impossibles". A afirmat que si l'equip blanc queda segon aquesta temporada no suposaria la fi del món, "Si li donem continuïtat, estem en la bona direcció, crec que la forma natural amb els jugadors joves que tenim és millorar, i arribarà l'èxit".

stats