1a divisió
Esports Futbol 30/04/2012

Muniain: "Intentarem que el Reial Madrid sigui campió més tard"

L'afició del San Mamés no perdona als blancs que es neguessin a cedir el seu estadi per a la final de la Copa del Rei

Efe
1 min
Iker Muniain protegeix una pilota davant Postiga a la Romareda

BarcelonaEl jugador de l'Athletic Club Iker Muniain ha dit, sobre la possibilitat que el Reial Madrid es proclami campió de Lliga si guanya dimecres a San Mamés, que el seu equip "anirà a per totes" i intentarà que el conjunt blanc assoleixi el títol "com més tard millor".

El Madrid confia a poder celebrar el títol de la Lliga com més aviat millor, però el San Mamés no és precisament l'escenari més idoni. L'afició basca no perdona als madridistes que no cedissin el seu estadi per disputar la final de la Copa del Rei.

"És un partit que ens exigirà molt. Ells s'estan jugant la Lliga, però nosaltres sempre que ens posem la samarreta i saltem a San Mamés ens hi juguem molt, també", ha apuntat el navarrès a la conclusió de l'entrenament d'aquest dilluns a Lezama.

Muniain ha admès que per superar el conjunt madridista hauran de realitzar "un partit perfecte", ja que considera que "contra aquests equips de primer nivell mundial t'ha de sortir tot", encara que ha subratllat que l'Athletic "està preparat per plantar-li cara".

stats