1a divisió
Esports Futbol 30/01/2011

Osasuna, en hores baixes i amb Camacho a la corda fluixa, rep la visita del Reial Madrid

Pandiani torna a la convicatòria navarresa i es preveu que jugui d'inici. D'altra banda, Adebayor entra a la convocatòria madridista tot i que no jugarà d'entrada

Redacció
2 min
Adebayor, passant la revisió mèdica amb el Madrid

PamplonaEl Reyno de Navarra, un terreny sempre hostil pel Reial Madrid, és la primera sortida d'una segona volta complicada pels de José Mourinho, que seran rebuts per un tècnic ex-madridista, Camacho, que viu el seu pitjor moment a l'Osasuna; ja que els navarresos acumulen 8 jornades sense guanyar.

Després de sumar 3 dels últims 24 punts, l'Osasuna s'ha situat a tan sols 1 punt del descens; principalment per les dificultats de guanyar a domicili -de fet, fa un any que no ho aconsegueixen-. És per això que el club confia en el seu estadi per sortir d'aquesta situació compromesa. Però no serà fàcil, perquè al davant hi tenen el Madrid, un os sempre difícil de rosegar.

Camacho recupera per aquest partit el davanter Walter Pandiani, però continua sense poder disposar dels internacionals iranians Nekounam i Shojaei, que han tornat lesionats de la Copa d'Asia. Dos jugadors que s'afegeixen a la llista de baixes de l'equip, on també hi són 'Ruper', Cejudo i Monreal.

Tot i que el tècnic no ha volgut avançar la seva alineació, es preveu que hi hagi novetats a l'onze inicial: Pandiani a la mitja punta i Flaño a l'eix de la defensa.

D'altra banda, el Reial Madrid arriba al partit en un bon moment anímic, tot i que cansat físicament per les poques rotacions que ha fet el seu entrenador. Adebayor, fitxatge d'hivern dels blancs, viatjarà amb l'equip tot i que no es preveu que sigui titular. En canvi, sí que ho serà Benzema; i més després que el francès anotés dos gols decisius en els dos últims partits.

Crisiano Ronaldo, un dels 'intocables' de Mourinho, intentarà trobar porteria després de dos partits sense marcar. També jugarà Di María, després de ser suplent al partit de Copa. En canvi, Marcelo s'ha quedat a Madrid per culpa d'un procés gripal.

stats