PRIMERA DIVISIÓ
Esports Futbol 29/01/2011

Camacho diu que el Madrid pot jugar influït pel marcador del Barça

El tècnic de l'Osasuna creu que el seu equip pot tenir opcions contra el conjunt de José Mourinho. "Si estem en bona línia, igual salta la sorpresa i podem guanyar"

Redacció
2 min

PamplonaL'entrenador de l'Osasuna, José Antonio Camacho, ha explicat que el Reial Madrid, amb qui s'enfrontarà diumenge al Reyno de Navarra, pot jugar influït en saber el resultat del Barça, que aquest vespre juga a Alacant. "Al Madrid li influeix bastant si el Barça guanya a l'Hèrcules, perquè la distància és molt gran per al Madrid. Per a nosaltres no és tanta, però també ens influiria, clar", ha afirmat després de l'entrenament a Tajonar.

Camacho ha comentat que no creu que el Reial Madrid jugui com a Sevilla. "No, una cosa és la Copa i una altra, la Lliga. Vindran amb tot el que tenen perquè per a ells els punts també són fonamentals". Preguntat pels punts dèbils del conjunt blanc, ha dit: "A nosaltres ja els va costar guanyar-nos en la primera volta, amb un gol de contraatac. A Almeria els va costar i davant el Mallorca també. Si estem en aquesta línia igual salta la sorpresa i el podem guanyar".

El tècnic murcià ha subratllat que els seus jugadors han de jugar "emparats i junts" sense pilots per posar en "dificultats" en conjunt de José Mourinho. "Tenen gent molt ràpida a dalt i si els deixem aquesta possibilitat augmenten les seves opcions", ha indicat Camacho, que ha afegit que "en aquests partits cal sortir molt centrats i tenir les teves alternatives i poder-les aprofitar".

"jugues contra un equip del màxim nivell. Si li dones una possibilitat, ells no perdonen. Els jugadors sortiran a totes", ha comentat. Camacho ha destacat que Osasuna "ho està fent bé a casa" i ha apuntat que es conforma amb l'actitud de l'equip davant el Barça a principis de desembre al Reyno de Navarra. "Tenim una cara fora, sobretot en l'estratègia, i una altra a casa, on som forts. M'agradaria que juguessin com han entrenat. Em conformo amb què comencéssim el partit igual que contra el Barça i que ens acompanyi tot una mica", ha opinat.

Camacho s'ha mostrat esquiu quan se li ha preguntat per les crítiques cap a la seva tasca a la banqueta navarresa. "El que encara no sé és qui em critica. Qui em critica? Vostès. La premsa, doncs ja està. Jo estic aquí amb l'objectiu que Osasuna es quedi a Primera i està des que vaig arribar. Una altra cosa és la resta. Els jugadors el que han d'estar és tranquils, jugar a futbol ¡ fer-ho el millor possible", ha afirmat.

stats