PRIMERA DIVISIÓ
Esports Futbol 08/05/2011

L'Osasuna sorprèn el Saragossa i deixa tocat l'equip d'Aguirre (1-3)

Tres gols en el segon temps de l'Osasuna capgiren un marcador que fa que els navarresos surtin del descens i deixin tocat el Saragossa

Redacció / Efe
1 min
Álvaro Cejudo i Ander Herrera lluiten per la pilota

BarcelonaL'Osasuna ha donat un cop d'efecte amb la seva victòria sobre un rival directe en la lluita per evitar el descens, el Reial Saragossa, que li permet sortir dels llocs perillosos i deixar tocat a l'equip aragonès.

El Reial Saragossa ha tingut opcions, sobretot en la primera meitat, de sentenciar el partit després del 1-0, però unes vegades la seva falta d'encert i altres les aturades de Ricardo López, ho han impedit, mentre que l'equip navarrès ha tingut una gran efectivitat ja que ha rematat quatre vegades entre els tres pals i ha marcat tres gols, tots ells en la segona meitat.

Paulo Da Silva, Javier Paredes i el capità Gabriel Fernández, "Gabi", han avisat del perill local que, curiosament, ha obert el marcador gràcies a un error de la defensa pamplonesa que ha aprofitat Lafita per batre Ricardo.

Després del gol el partit s'ha refredat perquè l'equip aragonès ha donat un petit pas enrere a la recerca de sorprendre a la contra el seu rival que, conscient d'aquest fet, no ha volgut avançar línies.

Ja en el segons temps, després d'uns minuts de joc inconsistent en ambdós bàndols, l'Osasuna ha aprofitat la seva oportunitat i amb una rematada de Javier Camuñas que s'ha empassat Doblas ha igualat el matx en el 63'.

L'equip local, despistat després del gol de l'empat, ha encaixat l'1-2 en una falta que ha rematat l'exsaragossista Sergio Fernández a la xarxa i que suposava un encert del 100%, dos tirs a porta, dos gols.

En el 80', un contraatac de l'Osasuna ha tancat el partit amb un gol de Kike Sola que feia prendre aire al seu equip i ficava en problemes el Reial Saragossa.

stats