PRIMERA DIVISIÓ
Esports Futbol 05/03/2011

El Mallorca es planteja objectius europeus davant el València

Tot i estar en posicions ben diferents, el València i el Mallorca es disputaran uns punts molt valuosos i necessaris per a tots dos equips a l'estadi Ibersotar

Redacció
2 min

BarcelonaEl Mallorca afrontarà avui el seu compromís davant d'un València (18.00 h) pletòric de moral i amb aspiracions europees després del seu recent triomf a domicili en el camp de l'Espanyol, al que va derrotar 1-2, primer triomf balear lluny del seu camp dels últims tres mesos.


L'equip que dirigeix el tècnic danès Michael Laudrup intentarà sumar els tres punts davant del València, ja que una victòria el deixaria molt més a prop de les competicions europees que de la zona perillosa de la taula. 


Laudrup recuperarà als migcampistes Josep Lluís Martí i Jonathan de Guzmán, que no van jugar contra l'Espanyol per sanció, encara que és probable que l'entrenador danès faci pocs canvis respecte a l'alineació que tan bon resultat li va donar en el camp de Cornellà.


En l'últim partit disputat a l'estadi Iberostar, precisament dissabte passat, el Mallorca va caure per un contundent 0-3 amb el Barcelona. 
La directiva del club balear espera que el triomf contra l'Espanyol i la visita del València, animin els aficionats perquè les grades de Son Moix presentin un bon aspecte. 


Per la seva banda, el València tractarà de tornar a la bona dinàmica de resultats després que el Barcelona trenqués el passat dimecres a Mestalla una ratxa d'onze jornades invicte, tot i el bon partit fet per l'equip d'Unai Emery davant del líder del campionat. 


El conjunt valencià ha vist reduït a un punt la seva diferència amb el quart classificat, el Vila-real, de manera que no es pot permetre una ensopegada a Palma que li podria fer perdre la seva privilegiada posició. 


Per aquesta trobada, el tècnic valencianista compta amb la baixa per lesió de l'holandès Hedwiges Maduro i del sancionat Tino Costa, mentre que Joaquín Sánchez, que pateix una contractura al gluti mitjà de la cama dreta, ha entrat finalment a la llista de 20 convocats, tot i que Emery ha de tenir dos descartats abans del partit.


A més d'aquestes baixes, tampoc no estaran disponibles el lateral portuguès Miguel Brito, apartat de l'equip per indisciplina, així com l'argentí Alejandro 'Chori' Domínguez, per decisió tècnica. 


L'altra gran novetat a la llista de convocats és la presència del davanter Aritz Aduriz, un cop recuperat de la lesió, que ha escurçat a dues setmanes quan la previsió era de quatre de baixa. 


Emery recupera els sancionats de la passada jornada Bruno Saltor i el turc Mehmet Topal, que, amb tota probabilitat, retornaran a l'onze inicial valencianista.


A la línia defensiva resideixen els principals dubtes, ja que el tècnic podria donar la titularitat a Jordi Alba al carril esquerre, després del seu bon partit amb el Barcelona i les molèsties físiques del francès Jeremy Mathieu, mentre que David Navarro o Ricardo Costa es disputaran acompanyar el lituà Stankevicius a l'eix de la defensa.

stats