Futbol
Esports Futbol 13/12/2012

Paco Herrera: "Al Madrid estan preocupats perquè no saben què els passa"

El tècnic del Celta reconeix que va rebre aquesta confessió d'un jugador blanc amb qui té amistat després de perdre 2-1 en l'anada dels vuitens de final de la Copa del Rei

Ara
1 min
José Mourinho i Paco Herrera a Balaídos

BarcelonaEn unes declaracions al programa 'Catalunya Vespre Esports' de Catalunya Ràdio, l'entrenador del Celta, Paco Herrera, ha reconegut que al Reial Madrid hi ha un clima de preocupació per la ratxa de mals resultats. "Tinc amistat amb un jugador del Madrid, vam xerrar una mica i em va reconèixer en acabar que estan preocupats perquè no saben què els passa", ha afirmat Herrera, que no ha volgut donar pistes sobre quin era aquest futbolista 'amic'. "Els jugadors, en un exercici de responsabilitat, fan autocrítica i estan patint perquè el rendiment no està sent com abans", ha afegit.

El tècnic de l'equip gallec veu el Madrid d'aquesta temporada una mica més fluix que l'any passat, tot i que pràcticament manté la mateixa plantilla. "El Reial Madrid et mata en un cop i el Barça, de mica en mica", ha analitzat. I ha acabat comentant: "Són el mateix equip, però no estan transmetent el mateix".

stats