REIAL MADRID
Esports Futbol 17/05/2011

Pepe: "A la final vaig amb el Manchester United"

"Nosaltres mereixíem ser a la final", diu Pepe, que afirma que prefereix que guanyi el United per la seva amistat amb Nani i Anderson

Redacció
2 min
EL MÓN AL REVÉS Encara que el que va fer Messi (xutar la pilota contra el públic), que qui digui si està boig sigui Pepe és una ironia.

BarcelonaPepe ha reconegut que a la propera final de la Lliga de Campions espera que guanyi el Manchester United. “Vaig amb el United a la final. Nosaltres mereixíem ser-hi. Per sort, molta gent al món va veure què va passar”, ha afegit el defensa.

Pepe ha dit que prefereix que guanyi el United perquè “tinc amics allà, com Anderson, que va jugar amb mi al Porto o Nani, company de selecció”, ha admès a Punto Radio.

A més, el defensa del Reial Madrid, ha assegurat avui, un dia després que Sergio Busquets no fos sancionat per la UEFA, que si la institució europea vol "fairplay", haurà de valorar tot el que va passar durant els partits de Lliga de Campions que van disputar el conjunt blanc i el Barcelona.

Demana 'fair play' a la UEFA

"Tothom ha vist el que ha passat. En la meva jugada (en la qual va ser expulsat), no vaig tocar a Alves”, assegura el portuguès. Sobre si la seva expulsió va beneficiar el joc de Messi, va dir que “en dos partits no havia fet res, va fer un gol de penal en Lliga i després a la final de Copa no va fer res per poder ajudar el seu equip. Llavors és una forma de poder-me fer fora", ha dit durant la quarta edició del Pro-Am benèfic de golf que organitza la Fundació Apascovi i que apadrina Sergio Ramos.

"Nosaltres tenim la sensació que podíem passar. Això no ha depès de nosaltres. Crec que la UEFA i a la gent de la premsa, alguna de Catalunya, l'han compensat d'una altra manera. Perquè Mourinho, per exemple, ha estat sancionat per haver fet bé les coses; Busquets s'ha vist el que va dir a Marcelo, i la jugada de Pedro amb Arbeloa, un xoc normal que es posa la mà a la cara. Crec que la UEFA, si vol "fairplay", ha de valorar aquestes coses", ha comentat.

Respecte a la seva renovació, ha reconegut que el club encara no li ha confirmat res oficialment, i ha declarat que està content de pertànyer al Reial Madrid, "el millor equip del món i que treballa amb els millors". "Espero seguir-hi molt de temps. Vull seguir fent les coses bé. Ja fa dos anys que parlo amb el Madrid per renovar i ja s'està acabant el termini”, ha confirmat

stats