PRIMERA DIVISIÓ
Esports Futbol 20/02/2011

Pinillos fa de penal el gol de la victòria del Racing a Getafe en un partit per oblidar (0-1)

El mexicà Giovani Dos Santos ha sigut qui ha revolucionat el partit en sortir a la segona part i ha provocat el penal de la victòria racinguista

GetafeEl Racing de Santader ha aconseguit la segona victòria seguida, la segona in extremis, i la segona des que Marcelino García Toral ha substituït a Miguel Ángel Portugal a la banqueta.

Un gol de Pinillos de penal a falta de tres minuts pel final del partit ha sigut suficient per decantar a favor del Racing un partit avorrit de solemnitat al Coliseum Alfonso Pérez de Getafe. El penal, a més, l'ha provocat el mexicà Giovani Dos Santos, exjugador del Barça i ara al Racing cedit pel Tottenham anglès. Dos Santos ha sortit a la segona part i ha sigut l'únic capaç de generar algun perill.

Avui també ha tornat a Getafe Adrián González, el fill de Míchel, el tècnic local, tot i que la seva aportació al joc ha sigut testimonial.

0 Getafe: Codina; Víctor Sánchez, "Cata" Díaz, Marcano, Mané; Pedro Ríos (Albín, min. 79), Casquero (Parejo, min. 56), Boateng, Gavilán; Colunga (Adrián Sardinero, min. 61) i Miku.

1 Racing: Toño; Pinillos, Henrique, Torrejón, Cisma; Colsa, Lacen; Kennedy (Giovani, min. 67), Munitis, Adrián (Arana, min. 77); Nahuelpan (Rosenberg, min. 60).

Gols: 0-1, min. 87: Pinillos, de penal.

Àrbitre: Estrada Fernández (Comité Catalán). Groga a Boateng (min. 52) a Marcano (min. 87); i a Colsa (min. 74).

Incidències: Coliseum Alfonso Pérez, 8.000 espectadors.