Primera Divisió
Esports Futbol 08/04/2012

El Barça, a quatre punts del Madrid

El conjunt blanc, paralitzat pels nervis, no ha pogut passar de l'empat contra el València (0-0) i veu com el seu avantatge amb l'equip blaugrana, que dissabte va guanyar a Saragossa, es redueix

Ara
2 min
Cristiano Ronaldo, de genolls a l'àrea del València

MadridAl Reial Madrid li han fet figa les cames i s'ha deixat dos punts contra el València (0-0) al Santiago Bernabéu. El conjunt blanc, paralitzat pels nervis, no ha pogut anotar i veu com el seu avantatge amb el Barça, que dissabte va guanyar a Saragossa, es redueix a tan sols quatre punts.

Com és habitual, Cristiano Ronaldo ha començat el partit amb molta gana en atac. El primer xut ha anat fora. El segon, al pal. Uns minuts més tard el davanter portuguès ja demanava un penal per una acció a l'àrea de Guaita.

El València ha sabut esperar al darrere. A més, el conjunt que entrena Unai Emery ha disposat d'alguna oportunitat per marcar, com una de Ricardo Costa, que ha acabat amb la pilota al pal, o una de Piatti, que ha sabut aturar Iker Casillas. La primera meitat ha acabat amb empat a zero.

José Mourinho ha mogut la banqueta al descans i ha donat entrada a Di María al lloc d'Higuaín. Tot i això, el Reial Madrid no ha aconseguit el domini del partit i el València ha tornat a enviar la pilota al pal. Més tard, el tècnic portuguès ha donat entrada Kaká.

En la recta final del partit els dos equips han disposat d'oportunitats per marcar, però tant Guaita com Casillas s'han mostrat molt segurs.

Reial Madrid, 0: Casillas; Arbeloa, Pepe, Raúl Albiol, Marcelo; Khedira (Kaká, m. 72), Xabi Alonso; Özil (Callejón, m. 89), Cristiano Ronaldo, Benzema; i Higuaín (Di María, m. 46)

València, 0: Guaita; Ricardo Costa, Rami, Víctor Ruiz, Jordi Alba; Topal, Dani Parejo, Tino Costa, Feghouli (Pablo Hernández, m. 62), Piatti (Mathieu, m. 62); i Aduriz (Soldado, m. 77)

Àrbitre: Clos Gómez. Groga als locals Arbeloa (36), Khedira (47) i Di María (58), i als visitants Tino Costa (59), Parejo (65) i Soldado (90)

Incidències: Uns 79.000 espectadors al Bernabéu.

stats