PRIMERA DIVISIÓ
Esports Futbol 11/01/2011

L'Hèrcules goleja l'Atlètic de Madrid (4-1)

Els d'Esteban Vigo superen amb claredat els madrilenys amb una gran efectivitat durant una primera part molt bona dels alacantins

Els jugadors de l'Hèrcules celebren el gol de Thomert, el tercer.

AlacantL'Hèrcule ha passat com un vendaval per sobre d'un ridícul Atlètic de Madrid al que ha golejat en 33 minuts per demostrar que és un equip que es troba molt millor quan juga de local que com a visitant (4-1).

El conjunt alacantí ha deixat el partit vist per a sentència en una brillant primera meitat en què ha practicat bon futbol, però, sobretot, ha fet gala d'una efectivitat pròpia dels grans de la Lliga.

L'Atlètic ha arrencat el partit amb ganes de cercar porta, però s'ha vingut a baix amb el proper gol de l'Hèrcules, obra de Tote, en un error garrafal de la defensa i el porter madrilenys. El gol ha tranquil·litzat l'Hèrcules, que ha tocat bé en el centre del camp amb molta facilitat i ha superat un cop i un altre al seu rival, que ha pogut igualar el partit amb una centrada xut de Filipe Luis.

L'Atlètic ha desaprofitat la seva ocasió, però qui no ho ha fet és Nelson Valdez, que ha marcat el segon dels alacantins amb un gran xut des de la frontal que no ha trobat la rèplica de De Gea. El francès Thomert s'ha sumat al festival golejador amb un gran cop de cap a centrada de Peña. I per arrodonir la primera part, Trezeguet ha marcat el gol que sempre fa quan l'Hèrcules juga com a local amb una gran rematada des de la frontal de l'àrea.

En la segona part, l'Atlètico ha cercat amb més insistència la porteria de Calatayud, que ha estat molt encertat. Només al 89', Reyes ha pogut superar-lo.

Hèrcules 4

Atlètic de Madrid 1

Hércules: Calatayud; Cortés, Abraham Paz, Pamarot, Peña, Fritzler, Abel Aguilar, Tote (Cristian, m.64), Valdez (Rufete, m.75), Thomert (Sendoa, m.51) i Trezeguet.

Atlético de Madrid: De Gea; Ujfalusi, Godín, Domínguez, Filipe Luis, Raúl García (Koke, m.59), Assunçao, Mario Suárez (Fran Mérida, m.46), Reyes, Diego Costa i Kun Agüero (Forlán, m.77).

Gols: 1-0. Min.11: Tote. 2-0. Min.23: Valdez. 3-0. Min.32: Thomert. 4-0. Min.45: Trezeguet. 4-1. Min.88: Reyes.

Àrbitre: Paradas Romero (andalús). Targeta groga a Peña, de l'Hèrcules.