PRIMERA DIVISIÓ
Esports Futbol 02/03/2011

Mourinho diu que mai entrenaria el Màlaga i el president de la Diputació li diu que és "un pallasso"

Salvador Pendón afirma que Mourinho no només ofèn Pellegrini quan diu que no acabarà entrenant el Màlaga perquè només va a clubs grans: també a l'afició del Màlaga i als seus ciutadans

Redacció
1 min

MàlagaEl tècnic del Reial Madrid, José Mourinho, ha dit aquest matí que si el fessin fora del club blanc no aniria al Màlaga "si no a un gran anglès o italià". "Amb mi no pot passar el mateix que amb Pellegrini perquè si el Reial Madrid em fa fora no entrenaré el Màlaga" ha dit, remarcant que "no tinc cap problema en tornar a entrenar a un gran club".

Les declaracions del tècnic han estat rebatudes pel president de la Diputació de Màlaga, Salvador Pendón. "Mourinho està demostrant que és un autèntic pallasso. Jo estava convençut d'això fa temps, però ara m'ho ha confirmat. És un personatge cregut i maleducat", ha assegurat Pendón als micròfons de Canal Sur Radio de Màlaga.

"Quan diu que no vindria a entrenar el Màlaga, de la manera que ho fa, no ofèn només Pellegrini, sinó també a l'afició del Màlaga i a la gent de Màlaga. Què es creu, que tenim sarna i el contagiarem? Tant de bo arribi el dia en què estigui demanant i pregant per ser entrenador d'un equip com el Màlaga", ha afirmat Pendón.

A més, segons el president de la Diputació malaguenya, les contínues declaracions i les queixes de Mourinho fan que la gent cregui que el Madrid sigui "antipàtic".

stats