1a divisió
Esports Futbol 14/05/2011

Quique Sánchez Flores confirma que no continuarà a la banqueta de l'Atlètic de Madrid

La marxa del fins ara tècnic matalasser fa créixer els rumors del possible fitxatge de Luis Enrique, que ja ha avisat que no continuarà entrenant el Barça B

Redacció
1 min
Quique Sánchez Flores

MadridQuique Sánchez Flores, entrenador de l'Atlètic de Madrid, ha anunciat aquest dissabte que no continuarà al club matalasser la propera temporada. Ho ha fet dient que el d'aquest diumenge, contra l'Hèrcules, serà un "dia especial" perquè serà el seu "últim partit" a l'estadi Vicente Calderon com a tècnic local.

"Serà un dia especial i diferent, perquè és el meu últim partit al Calderón", ha dit a la roda de premsa prèvia a l'enfrontament. El tècnic posarà punt i final a la seva etapa com a entrenador matalasser, primer contra l'Hèrcules i després al camp del Mallorca. Un període de gairebé dues temporades, durant el qual l'equip madrileny ha estat campió de l'Europa League, campió de la Supercopa d'Europa i subcampió de la Copa del Rei.

Amb aquesta notícia, encara creix més el rumor que Luis Enrique pugui entrenar el conjunt matalasser la propera temporada. I més després que l'actual entrenador del Barça B també confirmés que no seguiria a la banqueta del segon equip blaugrana.

stats