FUTBOL
Esports Futbol 27/09/2011

Laudrup arriba a un acord amb el Mallorca per rescindir el seu contracte

El tècnic decideix marxar després que el Consell d'Administració del club balear fes fora el seu ajudant, Erik Larson, per dir "mala persona" a Llorenç Serra Ferrer

Efe
1 min

MallorcaEl Mallorca i el tècnic Michael Laudrup han arribat a un principi d'acord per la rescissió de la relació contractual entre ambdues parts, a falta de la firma, que es podria produir aquest dimecres, segons informa la pàgina web del club balear.

El Mallorca i el representant de Laudrup, Bayram Tutumlu, han negociat durant tot el dia els termes econòmics de la resolució del contracte del tècnic danès, que ha decidit marxar després que el consell d'administració del club decidís acomiadar al seu ajudant Erik Larson.

El Mallorca va acordar l'acomiadament fulminant de Larson després que aquest qualifiqués el vicepresident i màxim accionista de l'entitat, Llorenç Serra Ferrer, de "mala persona" i d'"inepte".

El club balear haurà de decidir en les pròximes hores si l'exfutbolista i integrant del cos tècnic del Mallorca Miquel Àngel Nadal dirigeix a l'equip la propera jornada davant l'Atlètic Osasuna.

stats