PRIMERA DIVISIÓ
Esports Futbol 30/04/2011

I un Madrid sense Cristiano Ronaldo intentarà no regalar-la

Un Reial Madrid sense Cristiano Ronaldo haurà d'intentar no regalar la Lliga davant d'un Saragossa molt necessitat de punts al Santiago Bernabéu

Redacció
2 min
José Mourinho donant instruccions als seus jugadors ahir en  el darrer entrenament abans del partit d'avui.

BarcelonaLa missió d'aconseguir la Lliga és pràcticament impossible i per aquest motiu José Mourinho i els seus jugadors podrien centrar-se més en la semifinal que es jugarà dimarts que ve al Camp Nou.

El portuguès pot fer servir aquest partit contra els aragonesos per fer proves de cara a l'enfrontament contra el FC Barcelona. Jugadors com Sergio Canales, Benzema, Kaká, Higuaïn o Granero podrien gaudir de minuts. A més, el tècnic blanc ha deixat fora a Raúl Albiol, Xabi Alonso, Lass Diarra i Cristiano Ronaldo, pel que fa a aquest últim Mourinho ha matisat que era per decisió tècnica i tot indica que és un càstig per les seves declaracions sobre el joc de l'equip de la semifinal.

Segurament asseurà a la banqueta als habituals titulars com Ángel Di Maria, Marcelo Vieira o Emmanuel Adebayor, mentre que Pepe i Sergio Ramos és molt probable que siguin a l'eix de la defensa ja que es perdran la tornada de la semifinal contra el Barça.

p { margin-bottom: 0.21cm; } A la banqueta esperaran la seva oportunitat els del planter Nacho Fernández i Juanfran, que també han estat cridats per intentar doblegar el Saragossa.

p { margin-bottom: 0.21cm; } El Reial Saragossa, que és el segon pitjor equip fora de casa de la lliga, no renuncia a puntuar demà perquè la seva situació a la taula no l'hi permet.

Els aragonesos esperen que el soroll mediàtic del primer partit de la semifinal de Lliga de Campions entre els de José Mourinho i el Barça pugui beneficiar amb la idea que el partit de demà està passant de puntetes en el conjunt blanc.

p { margin-bottom: 0.21cm; } En l'aspecte esportiu el tècnic Javier Aguirre té per demà les baixes de Matteo Contini, Nico Bertolo, Said Boutahar i Víctor Laguardia, lesionats, i d'Ander Herrera, sancionat, de manera que només ha hagut de descartar al colombià Marc Pérez per confeccionar les llista de convocats.

stats