PRIMERA DIVISIÓ
Esports Futbol 02/04/2011

Mourinho i Preciado es retroben en un partit marcat per les baixes

El partit entre el Reial Madrid i l'Sporting de Gijón d'avui serà un duel intens i estarà marcat per l'enfrontament dialèctic que van tenir els entrenadors a la primera volta

Redacció
2 min

Barcelona p { margin-bottom: 0.21cm; } "Si perdem demà perdem la Lliga". Aquesta és la frase que va dir Mourinho ahir a la roda de premsa i és el missatge que ha transmès als seus jugadors abans de jugar contra l'Sporting (18.00 h). El Reial Madrid està obligat a guanyar per pressionar un Barça que, a Vila-real, té una de les sortides més complicades del campionat.

L'atenció també estarà centrada en el retrobament entre José Mourinho i Manolo Preciado, tècnics de Reial Madrid i Sporting de Gijón, que es van enfrontar dialècticament en la trobada de la primera volta. Tots dos entrenadors han esquivat la polèmica durant la prèvia. Els dos entrenadors arriben al partit més preocupats per les baixes que de la banqueta real.

L'entrenador portuguès no podrà comptar amb alguns jugadors importants per ell com Marcelo, Kakà, Benzema i Cristiano Ronaldo per lesió, i Xabi Alonso per sanció. Mourinho haurà de fer canvis en el seu onze inicial abans d'un dels partits claus de la temporda, els quarts de final de la Lliga de Campions contra el Tottenham.

Amb totes aquestes baixes, la responsabilitat del gol caurà sobre les espatlles d'Adebayor mentre que Esteban Granero serà l'encarregat de posar el futbol. En defensa, Arbeloa serà el substitut de Marcelo. La notícia positiva del partit és el retorn de Gonzalo Higuaín, recuperat de l'hèrnia que patia i podrà disputar el seus primers minuts.

Per culpa del nombre de baixes, Mourinho s'ha vist obligat a convocar alguns jugadors de la pedrera tot i tenir Pedro León apartat per decisió tècnica.

Un altre tema diferent és el que té entre mans Manolo Preciado. L'entrenador de l'Sporting de Gijón no es refia de les baixes del seu rival: “Condicionen la seva manera de jugar però en cap cas la qualitat” i té la ment posada en les seves, Diego castro i Cuéllar en el possible onze titular, i Bilic, Luís Morán o Carmel a la possible banqueta.

Preciado és conscient que el partit d'avui serà difícil, ja que ningú ha puntuat encara al Bernabéu. A més, l'entrenador buscarà un resultat positiu perquè a aquestes altures de la temporada els punts són necessaris “com el menjar”.

L'Sporting viatja amb tota la plantilla disponible i més de l'equip titular, ho fan el porter Raúl Domínguez, José Ángel, Ayoze, Gregory, Jordi, Sangoy, Eguren i el jugador del filial Sergio Álvarez.

stats