1a Divisió
Esports Futbol 28/11/2010

El Ràcing, com a local, aconsegueix guanyar el Deportivo per primera vegada en 15 anys (1-0)

Markus Rosenberg, es converteix en l'home més destacat del partit. El jugador del Ràcing aconsegueix l'únic gol del partit i desaprofita un penal poc abans del final

Juan Rodríguez (esquerra) disputa una pilota amb Christian Fernández

SantanderEl Ràcing, amb un gol de Markus Rosenberg, ha aconseguit posar punt i final a la ratxa del Deportivo, que havia guanyat al Sardinero en les últimes quinze visites. I ha donat una mica d'aire al tècnic local, Miguel Ángel Portugal, molt discutit els últims partits.

La primera part ha estat marcada per les múltiples ocasions de gol, per part dels dos equips. Tot i que les més clares s'han vist al principi, quan Kennedy, pel Ràcing; i Adrián pel Deportivo. Després del descans, el Deportivo ha pres la iniciativa del joc, però quan millor ho estaven fent els visitants, ha arribat una jugada desafortunada: Francis centra al primer pal, Lopo intenta rebutjar, però la pilota toca al peu de Rosenberg que acaba marcant l'únic gol del partit.

Després del gol, el Ràcing ha dominat la resta del partit, i fins i tot s'ha permès el luxe de fallar un penal (Rosenberg) a cinc minuts pel final.

1 Ràcing de Santander – 0 Deportivo de la Corunya

RÀCING: Toño; Francis, Torrejón, Henrique, Christian; Kennedy, Colsa, Lacen, Munitis; Rosenberg (Ariel, 88') i Bolado (Edu Bedia, 73').

DEPORTIVO: Aranzubía; Manuel Pablo, Colotto, Aythami, Lopo, Seoane; Pablo Álvarez (Lassad 71'), Rubén, Rodríguez (Urreta 81'), Desmarets (Valerón 58'); i Adrián.

GOLS: 1-0 (61') Rosenberg.

ÀRBITRE: Carlos Clos Gómez (Col·legi Aragonès). Targetes grogues pel local Rosenberg i el visitant Rubén.

ESTADI: El Sardinero, 12.086 aficionats.