1a divisió
Esports Futbol 13/03/2011

L'Osasuna derrota el Ràcing i ja té sis punts d'avantatge respecte al descens (3-1)

L'Osasuna ha aconseguit superar un rival directe en la lluita pel descens i, a més, ha aconseguit sumar dues victòries consecutives per primer cop aquesta temporada

Nekounam celebra el gol amb Kike Sola i Cejudo

PamplonaL'Osasuna ha eixamplat les distàncies respecte als llocs de descens (sis punts) després de guanyar el Racing en un duel de rivals directes (3-1). Un resultat que, a més, suposa la segona victòria consecutiva a la lliga dels navarresos, fet que encara no havia passat aquesta temporada.

El primer gol ha arribat als 20 minuts, després que Sola pogués enviar al fons de la xarxa una assistència de Cejudo. Tres minuts després els locals han ampliat l'avantatge i han sentenciat el partit gràcies a un penal sobre Sola que ha transformat Nekounam.

Després del descans, els de Mendilibar han tornat a marcar. Soriano, aprofitant la passivitat de la defensa visitant, ha rematat una centrada de Camuñas (50'), i només dos minuts després el Racing ha retallat distàncies amb un xut de Rosenberg.

Encara que els últims 20 minuts els visitants han jugat amb un home més, per l'expulsió de Soriano per doble groga, l'equip que entrena Marcelino no ha pogut anotar cap més gol.

Osasuna 3 – Racing 1

OSASUNA: Ricardo; Nelson, Lolo, Miguel Flaño, Monreal; Puñal, Nekounam; Cejudo (Vadocz, m.77), Soriano, Camuñas (Calleja, m.90); i Kike Sola (Damiá, m.85).

RACING: Toño; Pinillos, Henrique, Torrejón, Christian; Kennedy (Francis, m.46), Colsa, Lacen (Diop, m.71), Munitis; Ariel (Giovani, m.46) i Rosenberg.

GOLS: 1-0, m.20: Kike Sola. 2-0, m.24: Nekounam, de penalti. 3-0, m.50: Soriano. 3-1, m.52: Rosenberg.

ÀRBIRE: Clos Gómez (aragonès). Targeta vermella (per doble groga) a Soriano (66' i 75'). Targetes grogues a Puñal (m.35), Nekounam (m.92), Munitis (m.39), Henrique (m.46+) i Rosenberg (m.62).

ESTADI: Reyno de Navarra, 15.854 espectadors.