Primera Divisió
Esports Futbol 12/02/2012

El Reial Madrid vol aprofitar el 'regal' de l'Osasuna i deixar mig sentenciada la Lliga

Els de Mourinho tenen l'oportunitat de situar-se amb 10 punts d'avantatge, però abans hauran de superar un equip que ja els va derrotar a la primera volta de la competició

Martí Molina
1 min
Cristiano Ronaldo celebra el seu gol amb Granero, Marcelo i Xabi Alonso.

BarcelonaEl Reial Madrid, líder de la Primera Divisió, afronta aquest diumenge (21.30 h, Canal +) un partit on poden deixar mig sentenciada la Lliga. Els de Mourinho volen aprofitar el 'regal' de l'Osasuna, que aquest dissabte va aconseguir derrotar el Barça (3-2), i situar-se amb deu punts d'avantatge al capdavant del torneig de la regularitat.

Abans, però, els blancs hauran de superar l'únic equip que, juntament amb els blaugranes, han aconseguit superar-lo aquesta temporada. El Llevant va endur-se els tres punts en el partit de la primera volta al Ciutat de València, i a més ocupa la quarta posició a la Lliga –empatat a punts amb l'Espanyol–. Tanmateix, els 'granotes' no passen per un bon moment de forma, ja que fa cinc setmanes que no aconsegueixen la victòria.

Tot i això, José Mourinho, entrenador del Reial Madrid, ha volgut destacar la qualitat del conjunt que aquest diumenge visita el Santiago Bernabéu: "Espero un partit molt complicat. Vindran i pressionaran molt. Necessitem guanyar i volem guanyar. Hi ha altres equips que ens han jugat bé i hem pogut derrotar-nos. Òbviament té el seu mèrit, i no només per guanyar-nos. Tots pensaven que cauria ràpidament de les primeres posicions, i estem al mes de febrer i continuen allà".

Els blancs arriben a la cita sense ni Marcelo ni Di María a la convocatòria; que després d'arrossegar diferents problemes, no han arribat a temps pel partit.

Pel què fa al Llevant, el tècnic Juan Ignacio Martínez acumula un bon grapat de baixes importants: Perd per lesió a Juanlu Gómez, Rafa Jordà i José Javier Barkero, mentre que Xavi Torres es perd el partit per sanció.

stats