1a Divisió
Esports Futbol 28/08/2011

El Reial Madrid debuta a la Lliga a la Romareda amb el mateix equip que l'any passat més Coentrao

L'equip de José Mourinho enceta la temporada amb el repte de trencar l'hegemonia del Barça en els últims tres anys

Efe
2 min
Els jugadors del Reial Madrid celebren un gol al Guangzhou Evergrande

BarcelonaUn Reial Saragossa en construcció, i que encara no té tancada la seva plantilla, comença avui la Lliga contra el Reial Madrid amb la intenció de tornar a sorprendre l'equip de José Mourinho, com va fer l'última vegada que es van veure les cares a l'estadi Santiago Bernabéu (2-3), tot i que aquest cop el partit es juga a la Romareda.

El Reial Madrid comença la Lliga davant el Reial Saragossa, un cop superada la primera ensopegada davant el seu etern rival a la Supercopa d'Espanya, en què el bon futbol mostrat reforça els arguments de Mourinho per aspirar a tot en la seva segona temporada.

Inicia el curs amb el mateix bloc i un únic reforç a l'equip titular. I és per les circumstàncies. La lesió muscular de Khedira l'impedeix jugar i el fet que hagi quedat descartat Esteban Granero fa que el portuguès Coentrao continuï jugant de mig centre al costat de Xabi Alonso. La resta de titulars seran jugadors de la temporada passada.

El capità Iker Casillas torna a la porteria després de la seva estranya suplència en el Trofeu Santiago Bernabéu. Va ser l'únic dels jugadors de banqueta que no va disputar ni un minut de partit. A la convocatòria hi torna Arbeloa, recuperat d'una sinovitis al genoll, i al costat de Khedira són baixa per lesió els turcs Sahin i Altintop.

La baixa de Nuri Sahin preocupa el club. Es va lesionar al genoll esquerre en la gira nord-americana de pretemporada. La lenta recuperació li ha impedit estrenar-se, i quan estava a punt de fer-ho, arriba un contratemps inesperat. Un altre esquinç, aquesta vegada de grau 2, el deixa fora un mes més. Es perdrà l'inici del pols Reial Madrid-Barcelona mà a mà per la Lliga.

Alineacions probables:

Saragossa: Roberto; Juárez, Da Silva, Meira, Lanzaro, Paredes o Abraham; Barrera, Zuculini, Ponzio, Lafita, i Uche.

Reial Madrid: Casillas; Sergio Ramos, Pepe, Carvalho, Marcelo; Xabi Alonso, Coentrao, Di Maria; Özil, Cristiano Ronaldo i Benzema.

Àrbitre: Muñiz Fernández (escola asturià).

Estadi: La Romareda.

Hora: 20.00 hores (Canal +).

stats