Futbol
Esports Futbol 28/04/2012

El Reial Madrid busca sentenciar la Lliga contra el Sevilla per salvar la desil·lusió de la Champions (12 h)

L'equip blanc podria proclamar-se campió si derrota el conjunt andalús, que s'està jugant les seves opcions d'entrar a Europa l'any que ve, i perd el Barça al vespre contra el Rayo

Ara
1 min
Els jugadors del Madrid, decebuts a la tanda de penal

Madrid / SevillaEl Reial Madrid vol oblidar la decepció de caure eliminats de la Champions a la tanda de penals davant el Bayern Munic amb una victòria contra el Sevilla aquest diumenge al Santiago Bernabéu (12 h) que podria apropar-lo al títol de Lliga.

Aitor Karanka reconeixia ahir en roda de premsa que "una alegria espera ben a prop" i els blancs no volen fallar. Si guanyen al Sevilla i el Barça perd, serien campions.

José Mourinho podria fer alguna rotació pensant en el partit de dimecres contra l'Athletic a San Mamés i un dels homes amb més opcions de descansar és Xabi Alonso. Coentrao, Callejón i Higuaín podrien recuperar la titularitat per donar una treva a alguns dels jugadors que acumulen més fatiga dels últims compromisos.

El Sevilla, per la seva part, arriba al Bernabéu després d'empatar contra el Llevant i amb les baixes per sanció del migcampista Medel i el davanter Manu del Moral, i de Perotti, Kanouté i Escudé, lesionats. El tècnic Míchel recupera el porter Palop, el central Spahic i el migcentre Guarente.

stats