1a divisió
Esports Futbol 13/07/2012

El Reial Madrid encarrega a Norman Foster una maqueta per a la remodelació del Bernabéu

L'arquitecte anglès, que havia fet una maqueta per a la remodelació del Camp Nou, és un dels finalistes per reformar de l'estadi blanc, segons Arquitecturaviva.com

Ara
1 min
Norman Foster BIGBUG21

BarcelonaEl Reial Madrid vol remodelar el Santiago Bernabéu i ha proposat a diferents arquitectes de prestigi internacional que elaborin les seves propostes. Segons informa el portal Arquitecturaviva.com, el club blanc ha escollit tres parelles d'arquitectes, entre les quals s'hi troba Norman Foster.

L'arquitecte britànic, que ja va ser l'encarregat de presentar la maqueta de la remodelació del Camp Nou el 2007 –projecte que va ser desestimat per l'actual junta directiva–, és ara un dels candidats del Reial Madrid. Foster faria parella amb Rafael de La-Hoz. Les altres dues parelles serien Herzog & de Meuron amb Rafael Moneo; i Lamela Arquitectos amb Populous.

Els projectes s'hauran de lliurar al Reial Madrid el 15 de setembre d'aquest 2012, i segons aquest portal arquitectònic, el club madridista vol convertir el Bernabéu en la "icona arquitectònica de Madrid i referència internacional com a instal·lació esportiva".

stats