Primera Divisió
Esports Futbol 03/08/2011

El Reial Madrid apallissa el Guangzhou Evergrande (1-7) amb un equip ple de titulars

Mourinho ha fet saltar a la gespa un onze que, probablement, s'assembla molt al que farà jugar d'aquí onze dies a la Supercopa d'Espanya

Els jugadors del Reial Madrid celebren un gol al Guangzhou Evergrande

BarcelonaEl Reial Madrid ha esclafat el Guangzhou Evergrande xinès per 1 a 7 en el penúltim amistós dels blancs abans d'afrontar la Supercopa d'Espanya contra el Barça els dies 14 i 17 d'agost. Ha estat el sisè partit de pretemporada i, fins ara, els madrilenys els han guanyat tots.

Mourinho ha fet jugar d'inici un onze que, a priori, pot assemblar-se molt a l'equip titular que el tècnic portuguès farà saltar al Bernabéu d'aquí onze dies per disputar als blaugranes el primer títol oficial de la temporada. El Reial Madrid ha format amb: Casillas; Ramos, Carvalho, Pepe, Marchelo; Xabi Alonso, Khedira, Özil; Callejón, Cristiano Ronaldo i Benzema.

A la segona part, l'equip s'ha renovat completament, i també han jugat Adán, Arbeloa, Albiol, Coentrão, Nacho, Varane, Kaká, Di Maria, Jesé i Higuaín. Només el defensa portuguès Carvalho ha jugat els noranta minuts. En canvi, Nuri Şahin i Esteban Granero no han pogut jugar per lesió.

Els gols els han fet Khedira, només començar el partit, Özil, Benzema en dues ocasions, Cristiano Ronaldo, Jesé i Di Maria. Al minut 87 els xinesos han fet el gol de l'honor per mitjà de Yang Yihu. Pels xinesos també ha jugat Darío Conca, l'argentí incorporat aquest estiu i que està entre els cinc jugadors més ben pagats del món.

El Reial Madrid disputarà el proper dissabte sis el seu darrer partit de preparació i darrer també en terres asiàtiques, contra el Tianjin Teda, just abans de tornar a la capital espanyola i preparar la Supercopa.