Futbol
Esports Futbol 23/12/2011

El Reial Madrid brinda per un 2012 amb "victòries i títols"

El president, Florentino Pérez, l'entrenador, José Mourinho, i els quatre capitans, Casillas, Sergio Ramos, Marcelo i Higuaín, han felicitat el Nadal amb un vídeo en què expliquen els objectius del nou any

Ara
1 min
El Reial Madrid brinda per un 2012 amb títols.

BarcelonaEn un vídeo de Nadal, el president, Florentino Pérez, el tècnic, José Mourinho, i els quatre capitans de la plantilla, Iker Casillas, Sergio Ramos, Marcelo i Gonzalo Higuaín, han explicat quins són els objectius de cara al 2012.

El que s'ha destacat del 2011 és la Copa del Rei, "un títol molt desitjat pel madridisme", ha dit Florentino Pérez. "Va ser la final més bonica de la història de la competició", apunta el president blanc, que afegeix la solidesa econòmica del club com a element principal. Mourinho també ha destacat totes dues fites. "El madridisme pot estar orgullós d'això i també del fet de no tenir ningú per sobre a la classificació".

Entre els desitjos al 2012, el Madrid "demana triomfs i títols perquè el Reial Madrid és un club nascut per guanyar". "Els títols no els podem prometre", diu Mourinho, però "sí que prometem ser professionals seriosos que respectin la història del club i s'entreguin al màxim per afegir títols al palmarès del club". "Volem superar-nos respecte a l'any passat", reclama Casillas. "El futbol es reflecteix en els títols i l'aficionat demana copes", diu Ramos.

stats