1a divisió
Esports Futbol 03/12/2011

El Reial Madrid goleja al Molinón (0-3)

L'Sporting ha fet un bon partit però ha acabat cedint contra els blancs, que s'han avançat gràcies a un error defensiu dels de Preciado

M. Molina
Di María ha marcat el primer gol del Reial Madrid contra l'Sporting

BarcelonaEl Reial Madrid ha fet bons els pronòstics i aquest dissabte ha aconseguit la victòria contra l'Sporting de Gijón (0-3) gràcies als gols de Di María, Cristiano Ronaldo i Marcelo. Els asturians han completat un bon enfrontament, però han acabat cedint davant un equip amb més força al davant, i que s'ha avançat gràcies a un error defensiu dels locals.

Els primers minuts han estat intensos, no tant pel futbol sinó per la duresa dels dos equips sobre el terreny de joc. Els blancs arribaven amb més facilitat a la porteria rival, i després d'un parell d'oportunitats, el Reial Madrid ha trobat el premi del gol. Di María ha aprofitat un error del defensa Damián Suárez, que s'ha encantat en el rebuig d'una pilota. El futbolista argentí ha encarat la porteria per la línia de fons i ha definit amb una genialitat que ha sorprès el porter local (min 35).

El gol visitant ha animat el partit i l'Sporting ha estirat les línies sense complexos per intentar empatar. Al segon temps, Botía hauria pogut igualar el partit, però malgrat que ha rematat amb el cap tot sol a l'interior de l'àrea petita, no ha pogut dirigir la pilota cap a la porteria.

En canvi, qui no ha fallat ha estat Cristiano Ronaldo, que en un contraatac ha rebut una bona passada de Di María, ha retallat el porter i ha marcat a porteria buida el segon gol blanc, poc després de l'hora de joc (min 65).

El partit estava pràcticament sentenciat a favor dels blancs, i qualsevol esperança de l'Sporting se n'ha anat en orris al minut 80, quan Eguren ha estat expulsat per doble amonestació. Ja al límit del temps reglamentari, Marcelo ha acabat una jugada que havia iniciat Benzema per trobar un espai a l'interior de l'àrea i clavar la pilota a l'escaire.