1a divisió
Esports Futbol 24/03/2012

El Reial Madrid no té pietat de la Reial Societat i es manté a sis punts (5-1)

Els de Mourinho han estat molt superiors i s'han retrobat amb la victòria al seu estadi, en un partit que han deixat sentenciat a la primera part

M. Molina
2 min
Cristiano Ronaldo celebra el gol amb Xabi Alonso

BarcelonaEl Reial Madrid s'ha espolsat els nervis de sobre i s'ha retrobat amb la victòria contra la Reial Societat al Bernabéu, en un enfrontament on els blancs han estat molt superiors. El resultat, contundent, fa justícia al que s'ha vist sobre el terreny de joc, ja que els jugadors bascos mai no han inquietat els blancs, que s'han retrobat amb la victòria al Bernabéu, contra la Reial Societat.

De seguida s'ha vist que els blancs estaven més entonats que ningú. Els nervis de sortir a jugar amb el Barça a només 3 punts s'han esvaït de seguida, i el Reial Madrid ha posat setge a la porteria de Bravo. Amb només 5 minuts, Higuaín ja ha pogut foradar la porteria amb un xut fort des de la frontal.

Amb el marcador a favor, tot han estat facilitats per als de Mourinho, que només han patit un moment amb una ocasió de Xabi Prieto que Casillas ha pogut desviar. I és que Cristiano Ronaldo s'ha rescabalat d'un parell d'errors i ha pogut marcar el segon a la mitja hora de joc. Benzema, per la seva banda, ha sentenciat l'enfrontament al minut 39 en un contraatac.

La Reial Societat ha somiat de treure alguna cosa positiva al minut 40, just després de servir de centre, quan Sergio Ramos ha desviat lleugerament un xut de Xabi Prieto i la pilota ha entrat al fons de la porteria. Però l'alegria visitant ha durat ben poc.

Just abans del descans, el defensa Mikel González havia de demanar el canvi per un problema muscular. I a la represa, el Madrid ha matat el partit amb dos gols ràpids de Benzema (48') i Cristiano Ronaldo (55').

Amb el partit sentenciat, els dos equips han baixat la intensitat del joc i han arribat a la porteria contrària. Però sense la contundència necessària per fer mal, les diferents ocasions s'han anat malbaratant.

stats