1a Divisió
Esports Futbol 28/11/2010

La Reial Societat, amb més gols que futbol, supera un Sporting que entra en zona de descens (1-3)

Gregory anota el primer gol pels locals, però la Reial capgira al primer temps gràcies a Prieto i Zurutuza. Aramburu, al segon temps, tanca el marcador

Els jugadors de la Reial Societat feliciten Zurutuza (centre), autor del segon gol

GijónEl Molinón ha acomiadat amb xiulets al seu equip i al seu entrenador després que l'equip sumés una nova derrota en lliga, en aquest cas contra la Reial Societat (1-3), i que ha suposat que els asturians acabin la jornada en zona de descens.

Tot i això, el partit s'havia posat de cara dels locals, ja que al minut 3 Sangoy aconseguia el primer gol del partit a la sortida d'un córner. Però pocs minuts després, Xavi Prieto aconseguia empatar gràcies a un xut creuat.

A partir d'aquí, el primer temps no ha tingut gaire més futbol. Però Zurutuza, al descompte, ha aconseguit avançar els visitants després d'aprofitar una jugada on s'han produït diferents rebots a l'interior de l'àrea.

El segon temps ha estat un enfrontament continu entre un equip que buscava tímidament la porteria rival, l'Sporting; i un altre que es defensava de forma molt ordenada, la Reial. I ja a les acaballes del partit, en l'única arribada dels bascos a la segona part, Aramburu tancava el marcador.

1 Sporting – 3 Reial Societat

SPORTING: Juan Pablo, Lora, Botía (Sergio, 67'), Gregory, José Ángel, Eguren, Rivera, Nacho Novo, De las Cuevas (Carmelo, 57'), Bilic (Barral, 57') i Sangoy.

REIAL SOCIETAT: Bravo, Carlos Martínez, Ansotegui, Mikel González, De la Bella. Rivas, Elustondo, Xabi Prieto, Griezmann (Labaka, 89'), Zurutuza (Aramburu, 78') y Llorente (Tamudo, 75')

GOLS: 1-0 (3') Gregory. 1-1 (11') Xabi Prieto. 1-2 (45') Zurutuza. 1-3 (90') Araburu

ÀRBITRE: Paradas Romero. Targetes grogues a Botía (16'), Bilic (16'), De la Bella (32'), De las Cuevas (33'), Sangoy (52'), Barral (58'), Carmelo (65'), Llorente (65'), Lora (66'), Zurutuza (72') i Carlos Martínez (85')