PRIMERA DIVISIÓ
Esports Futbol 07/01/2012

El Madrid no té pietat del Granada (5-1)

Els homes de José Mourinho tan sols han patit menys d'un quart d'hora, del minut 19 al 33, quan Mikel Rico ha fet el gol dels andalusos i ha estat a punt de fer el segon

Cristiano Ronaldo i Uche.

MadridEl Madrid dorm amb sis punts més que el Barça. Tot i que els blaugrana han de jugar aquest diumenge davant l'Espanyol, els blancs s'han endut aquest dissabte un altre triomf amb autoritat a casa.

Tan sols han patit catorze minuts, quan després de l'1-0 de Benzema el Granada s'ha estirat i ha gaudit de diverses arribades amb perill. Mikel Rico ha fet l'empat a un gol al minut 22 amb una rematada de cap, però onze minuts després Sergio Ramos ha situat el 2-1, resultat amb què s'ha arribat al descans.

A la represa els blancs no s'han estat per romanços i han tancat el partit ben ràpid. Higuaín al 46' i Benzema al 49' han situat el 4-1, resultat que ha ferit el Granada i l'ha sentenciat. El cinquè i darrer gol de la nit ha trigat a arribar. No ha estat fins al 88' que Cristiano Ronaldo ha fet el 5-1 definitiu.