REIAL MADRID
Esports Futbol 04/03/2011

Mourinho: “En un món d'hipòcrites, no ser hipòcrita és un defecte; i jo el tinc”

El tècnic del Reial Madrid afirma que no té problemes per demanar disculpes i diu amb ironia que prefereix no parlar del calendari: "Pel senyoriu d'aquest club, millor que estiguem calladets"

Nuria García
2 min
Mourinho se saluda amb Pellegrini abans del partit

BarcelonaL'entrenador del Reial Madrid, José Mourinho, s'ha referit en la roda de premsa a les declaracions que ell mateix va fer en la prèvia, en les quals deia que mai entrenaria el Màlaga. "No tinc res ni contra la ciutat del Màlaga, ni contra el club ni contra els seus treballadors. Vaig respondre sense hipocresia. Si tu preguntes als millors entrenadors i jugadors si marxarien al Màlaga, molts et dirien que sí, que òbviament, però que ara no, perquè estan al Madrid, al Barça, a l'Inter... però no hi anirien! La gent que té capacitat d'escollir sempre escull el millor per a ell", ha dit Mourinho, i ha afegit: "Si he de demanar disculpes no és un problema per a mi. Ahir vaig demanar disculpes a un periodista, així que no és cap problema demanar disculpes al Màlaga o a la ciutat de Màlaga. Però en un món d'hipòcrites, no ser hipòcrita és un defecte; i jo el tinc".

Mourinho també ha parlat del calendari, però parlant del Màlaga, que li ha servit d'excusa per justificar les seves declaracions dies enrere. "El Màlaga va jugar dilluns a la nit una final i aquest cap de setmana tenen una nova final, per això no em sembla anormal el que ha passat. Hem jugat contra un equip que havia jugat 48 hores enrere", ha dit el tècnic blanc, que ha continuat comentant el partit: "Després d'anar guanyant 4-0 en l'inici de la segona part i contra un equip que va jugar un derbi decisiu dos dies enrere, és normal que aquest equip tingués dificultats, per això he fet canvis, he donat minuts a Canales i a Gago, que pràcticament no estan jugant".

Tot i això, s'ha mostrat irònic quan ha estat preguntat pel calendari del seu equip: "Pel senyoriu d'aquest club, no hauríem de dir aquestes coses, així que millor que ens quedem calladets".

Sobre les crítiques que ha rebut des de la premsa, Mourinho ha afirmat que està preparat per a tot. "Tinc molta experiència, molts anys de futbol en cultures completament diferents i estic preparat per a tot. No és un problema i, quan et donen una bufetada, com els boxejadors, tu pots estar preparat per a la segona o la tercera, o pots no estar-ho, però quan te'n donen 50, 60 o 70, llavors ja estàs preparat per a tot", ha dit el tècnic.

Mourinho no ha volgut comentar quin és l'abast de la lesió de Cristiano Ronaldo, que ha marxat del terreny de joc abans que acabés el partit amb molèsties. "Cristiano, si té alguna cosa, serà petita, no serà un drama. Pitjor ha estat el noi del Màlaga [Cala], la seva lesió sí que sembla greu".

Finalment, el tècnic blanc ha entrat a valorar el seu futur. I és que, tot i que té contracte amb el Reial Madrid, el portuguès no les té totes per continuar. "Si a finals de temporada la gent no està contenta no és un problema per mi. Amb mi tot és molt fàcil. Si no estan contents amb l'entrenador, l'entrenador marxa i amics per a sempre. No és un factor de pressió per mi", ha conclòs.

stats