REIAL MADRID
Esports Futbol 18/09/2011

El Reial Madrid visita el Ciutat de València amb el dubte de Ronaldo

José Mourinho, a la roda de premsa prèvia, va ironitzar i va dir que l'objectiu dels blancs és la permanència, responent a Guardiola, que va comentar que el Barça no guanyaria res

Redacció
2 min
Ronaldo, durant el partit d'aquest dimecres a Zagreb

Barcelona"El nostre objectiu és la permanència", va deixar caure aquest dissabte José Mourinho en roda de premsa. El to, irònic, volia respondre a les paraules de Guardiola d'aquest divendres on va assegurar que el Barça no guanyaria res. Però res més lluny de la realitat. El Reial Madrid buscarà aquesta tarda contra el Llevant (20 hores, Canal +) el tercer triomf de la temporada en un estadi, el Ciutat de València, on l'any passat no va vèncer cap dels dos partits que hi va disputar. El primer, de Lliga, es va saldar amb un empat a zero. El segon, de Copa del Rei, va finalitzar amb un 2-0 pels granotes, que en el partit d'anada al Bernabéu van sortir escaldats i van perdre per 8-0.

Cristiano Ronaldo, dubte de darrera hora

Tot i tenir tres punts de sutura al turmell, tot fa pensar que el davanter portuguès sortirà d'inici al Ciutat de València aquesta nit. Ronaldo, molt desconent amb l'arbitratge que va rebre el Madrid el passat dimecres, és un dels màxims anotadors de la categoria amb tres gols. El Llevant, per la seva part, encara el partit amb la intenció de no tocar el seu estil de joc. El tècnic, Juan Ignacio Martínez, espera donar la sorpresa i, com a mínim, esgarrapar un punt que suposaria el tercer empat consecutiu de l'equip granota en aquest inici de temporada. No ho tindrà fàcil, però la temporada passada, en Copa del Rei (2-0) i Lliga (0-0), el Reial Madrid no va poder vèncer en cap dels dos partits.

Amb la permanència com a objectiu real i no fictici, el Llevant espera donar a la seva afició un argument més per seguir confiant en un grup de jugadors que la temporada passada va fer un petit miracle.

stats