Reial Madrid
Esports Futbol 10/09/2011

El Reial Madrid supera el Getafe amb l'ajuda d'un penal polèmic (4-2)

Higuaín, al 87' de partit, ha sentenciat un enfrontament marcat pel penal a favor del Madrid al 59 de partit. El penal, transformat per Cristiano, ha suposat el 2-1 i ha canviat el signe del partit

Miku, autor del gol del Getafe, en una acció del partit

BarcelonaEl Reial Madrid ha superat el Getafe per 4-2 en un matx en què els de Mourinho han estat superiors, però on s'han vist beneficiats per l'àrbitre, Clos Gómez, quan ha assenyalat un penal que no ho era. La falta, era fora de l'àrea. Tot i així, Ronaldo, ha situat el 2-1 al 59' i ha encarrilat el partit per als blancs, que deu minuts després, al 70', han marcat el tercer. Benzema, autor també del primer gol, ha aprofitat una gran passada de Cristiano Ronaldo.

Tot i el 3-1 el Getafe no s'ha donat per vençut i Miku, dins de l'àrea, ha fet el segon gol dels de Luis Garcia al 74'. L'esperança del Getafe, però, s'ha diluït al 87' quan el Pipa Higuaín, que acabava d'entrar al terreny de joc, ha marcat el 4-2 i ha sentenciat el partit. A la primera part, Benzema al 13' i Miku al 38', han marcat els dos gols que s'han produït en el primer temps, on els de Mourinho han estat superiors en ocasions i joc.

El Madrid, amb sis punts, dormirà aquest dissabte com a líder. Betis i Mallorca, podrien igualar-lo aquest diumenge.