PRIMERA DIVISIÓ
Esports Futbol 03/03/2011

El Reial Madrid sense marge d'error en el retorn de Pellegrini

El tècnic xilè Manuel Pellegrini torna al Bernabéu després de dirigir el Reial Madrid la temporada passada i és una de les principals atraccions del partit d'avui

Redacció
2 min
El francès Karim Benzema va ser profeta a la seva terra i va marcar el gol que va fer aixecar Florentino de la seva butaca.

BarcelonaManuel Pellegrini avui torna a l'estadi Santiago Bernabéu per examinar el moment del seu exequip, el Reial Madrid, que s'ha quedat sense marge d'error després d'una nova punxada a domicili, a Riazor, que va fer allunyar al Barça a set punts del liderat.

Torna Pellegrini al Bernabéu i encara que José Mourinho obre les portes del vestidor blanc al seu predecessor perquè saludi la seva antiga plantilla, les crítiques han marcat la prèvia del partit. "La meva diferència amb ell és que si a mi em fan fora del Reial Madrid jo mai aniria al Màlaga sinó a un gran italià o anglès", va dir el tècnic portuguès.

Mourinho no ajuda que la polèmica no segueixi envoltant els partits del seu equip. Les queixes pel calendari després del partit contra el Deportivo, on va protagonitzar un nou error que complica les opcions al títol, les ha repetit abans d'enfrontar-se al Màlaga. I això que en aquesta ocasió els perjudicats són els malaguenys que van jugar el dilluns. "És una xocolatina que a mi no m'enganya", diu l'entrenador madridista.

Pel que fa a l'àmbit esportiu, Mourinho compta amb una baixa d'última hora que capgira la seva defensa. Pepe no hi serà per grip, de manera que el retorn d'Arbeloa després del seu descans a Riazor i Sergio Ramos passarà a ser parella al centre amb Carvalho.

El dubte a resoldre per Mourinho en les últimes hores és si trastocar el seu sistema per jugar a l'atac a la recerca d'una golejada que faci recuperar l'autoestima. En l'última prova va assajar amb els seus dos davanters centres junts, Benzema i Adebayor, escortats per Cristiano Ronaldo, Özil i Di Maria i un sol "constructor" de joc, Xabi Alonso.

El Reial Madrid ho segueix guanyant tot al seu estadi i el seu compte pendent comencen a ser les sortides, després de fallar en tres dels seus quatre últims partits de lliga a domicili. El Màlaga que arriba amb moral després d'abandonar l'última posició de la classificació després de guanyar dilluns passat l'Almeria.

El Màlaga mai en la seva història ha aconseguit vèncer al coliseu madridista i només hi ha aconseguit cinc empats en 29 partits, encaixant 65 gols i marcant-ne només 18 a favor. L'última vegada que el Màlaga va puntuar a Madrid va ser el setembre de 2001, en empatar a un gol en la segona jornada de Lliga amb Joaquín Peiró a la banqueta malaguista i Vicente del Bosque a la madridista.

El Màlaga viatja a la capital d'Espanya molt necessitat, està a dos punts de la permanència, però amb la moral més alta, després de guanyar al conjunt d'Almeria, encara que sap les seves mancances i la dificultat que es trobarà contra un Reial Madrid que està lluitant pel títol.

El tècnic xilè Manuel Pellegrini, que torna al Bernabéu després de dirigir al Reial Madrid la temporada passada, és una de les atraccions del partit, ja que el davanter brasiler Julio Baptista, no podrà reviure la seva experiència de enfrontar-se al conjunt blanc en estar lesionat.

stats