PRIMERA DIVISIÓ
Esports Futbol 06/03/2011

El Reial Madrid visita el Sardinero sense Cristiano

Amb un total de vuit baixes afronta el Reial Madrid la seva visita a Santander. El darrer a caure ha estat Arbeloa, que pateix una lumbàlgia i no podrà jugar

Redacció
1 min
Karim Benzema celebra amb Cristiano Ronaldo l'únic gol del partit contra el Mallorca.

BarcelonaA l'habitual absència per lesió de Gonzalo Higuaín s'han sumat aquesta setmana Ezequiel Garay, Sami Khedira, Fernando Gago, Álvaro Arbeloa i Kaká. Sense tots ells més 'Lass' Diarra, sancionat, Mourinho es veu obligat a modificar les seves idees inicials.

La bona notícia per a Mou és el retorn de Pepe a l'eix de la defensa. El preparador portuguès haurà de trastocar el seu pensament en el doble pivot, on habitualment juga amb un jugador de característiques defensives i davant l'absència de Lass i Khedira haurà d'apostar per Esteban Granero com a parella de Xabi Alonso.

Sense Kaká, que ha demanat parar perquè no se sentia al cent per cent per una petita molèstia, Mourinho pensa en ajuntar al camp els seus dos davanters centres, Benzema i Adebayor, desplaçant al francès de la zona del nou i amb més mobilitat.

Si el Reial Madrid vol mantenir el pols pel títol amb el Barcelona, distanciat a set punts, està obligat a corregir els seus números a domicili. Ha 'punxat' en tres dels seus quatre últimes sortides Lliga. A Almeria, Reyno de Navarra i Riazor es va deixar punts. A Santander no té marge d'error.

D'altra banda, l'equip de Marcelino espera amb moltes ganes el Reial Madrid i més quan ara fa gairebé un any el conjunt blanc va fitxar Sergio Canales abans que acabés la temporada.

stats