PRIMERA DIVISIÓ
Esports Futbol 19/11/2011

El Madrid venç a Mestalla tot i els dos gols de Soldado (2-3)

El València ha estat a punt de treure un punt contra el Reial Madrid en un partit que ha tingut de tot. Benzema, Ramos i Ronaldo han marcat els tres gols del Madrid, mentre que Soldado n'ha fet dos

D.r. Jover
Ronaldo lluita per la pilota amb Miguel

BarcelonaEl Reial Madrid segueix líder de la Primera Divisió després d'aconseguir els tres punts aquest dissabte a Mestalla en un partit molt intens. Els de José Mourinho -que s'ha encarat amb Jordi Alba durant el partit- han anat per davant en el marcador durant tot el partit i només han patit en els vint minuts finals de partit després que Roberto Soldado fes l'1-2. Però immediatament Ronaldo s'ha aprofitat d'una mala sortida de Diego Alves, que ha regalat el gol al jugador portuguès. Amb l'1-3 ha semblat que el partit estava sentenciat, però Soldado ha fet el 2-3 a deu minuts del final.

I en aquests darrers deu minuts el València ha tingut l'empat en dues ocasions molt clares. La primera de Soldado, que ha arribat a marcar, però el gol ha estat anul·lat per fora de joc. I en el temps afegit el València ha reclamat un penal per possibles mans dins de l'àrea d'Higuaín. Teixeira Vitienes no ha assenyalat res. Així doncs els dos gols de Roberto Soldado no han servit per a un València que en el tram final ha merescut molt més.

En el primer temps el Madrid ha estat molt superior als locals, que no s'han sentit còmodes en cap moment. Benzema, al 19 de partit, ha fet el 0-1 amb què s'ha arribat al descans. A la represa, Ramos ha fet el 0-2 després de rematar de cap una centrada d'Ozil, però Soldado, al 74', ha fet l'1-2 aprofitant un refús de la defensa. L'1-3 de Ronaldo (79') ha arribat poc després degut a una errada majúscula de Diego Alves, que ha sortit per rebutjar la pilota, però no ho ha aconseguit.

Al minut 82' Soldado ha retallat diferències i ha animat un partit que en el segon temps ha estat molt travat per culpa de les faltes i les protestes dels jugadors d'ambdós equips.