PRIMERA DIVISIÓ
Esports Futbol 03/01/2011

Contra la Reial Societat, el Saragossa suma el segon triomf de la temporada

El Saragossa necessitava els tres punts per intentar començar a reaccionar i gràcies a un gol de Braulio en l'últim minut ha superat a casa la Reial Societat

Els jugadors del Saragossa celebren el triomf contra la Reial Societat.

SaragossaEl Saragossa ha sumat el seu segon triomf de la temporada en el primer partit del 2011 en superar la Reial Societat en un partit en què els aragonesos han posat la intensitat des del primer minut, tot i que també han patit molt.

Durant els deu primers minuts, cap dels dos equips ha pogut trenar una jugada amb cara i ulls, i els jugadors han comés moltes errades. Després d'una passada a la frontal de l'àrea de Gabi a Sinama Pongolle, el francès ha estat el protagonista d'una gran actuació tècnica que ha permès el jugador quedar-se sol per superar el porter de la Reial Societat (10').

Arran del gol, el Saragossa ha dominat el partit, però superada la mitja hora de joc, l'àrbitre s'ha convertit en el protagonista, després de tallar la sortida de la pilota dels defenses locals i deixar-li en safata a Zurutuza, que ha fet una passada a Llorente. Aquest no ha arribat, però sí que ho ha fet Xabi Prieto, que ha controlat abans de superar Leo Franco en la primera aproximació de la Reial Societat a la porteria rival.

El Saragossa, conscient que necessitava els tres punts, ha pressionat més, però també ha perdut més sovint la pilota, fet que ha convertit el partit en una contínua anada i tornada. En el darrer minut, doncs, quan el partit estava a punt d'acabar, Braulio ha aprofitat un refús de Bravo després d'un xut de Marco Pérez per establir el 2-1 final en el marcador.

Reial Saragossa 2

Reial Societat 1

Reial Saragossa: Leo Franco; Diogo, Jarosik, Contini, Paredes; Ponzio (Lafita 60'); Jorge López (Marco Pérez 67'), Gabi, Ánder Herrera, Bertolo (Braulio 87'); i Sinama.

Reial Societat: Bravo; Dani Estrada, Ansotegi, Mikel, De la Bella; Markel, Elustondo; Xabi Prieto, Zurutuza, Griezmann; y Llorente (Tamudo 63').

Gols: 1-0 (10') Sinama Pongolle. 1-1 (33') Xabi Prieto. 2-1 (90') Braulio.

Àrbitre: Fernando Teixeira Vitienes. Va amonestar els locals Paredes, Ponzio i Gabi, i el visitant Griezmann.