Primera Divisió
Esports Futbol 01/08/2011

El president del Santos diu que rebutjaran l'oferta del Reial Madrid per Neymar

El diari brasiler Lance cita declaracions del president del Santos en què assegura que aquest dilluns oficialitzarà el "no" del club a l'oferta dels blancs pel brasiler

Redacció
1 min
Neymar celebra amb Jadson un dels gols de Brasil.

BarcelonaDes del Santos totes les informacions han apuntat sempre a que el conjunt brasiler no pensava deixar marxar Neymar aquest estiu, i sembla que així ho corroborarà el club responent oficialment que "no" a l'oferta del Reial Madrid pel jove davanter.

Segons el diari brasiler Lance, el president del Santos, Luis Álvaro Ribeiro, ha assegurat que aquest dilluns mateix oficialitzarà la negativa. En declaracions al rotatiu, Ribeiro reitera que "no tenim cap interès en vendre Neymar i ho comunicarem formalment".

Ribeiro explica que "és la mateixa proposta: teníem temps per respondre fins a finals de mes, i ja tenia decidit que la resposta era no i ho formalitzaré aquest dilluns". Afegeix que "ofereixen dues opcions: endur-se'l ara o més endavant, però no ho volem".

D'altra banda, el president del Santos també diu que no sap si el Madrid pagarà la clàusula de rescissió de Neymar, de 45 milions d'euros.

stats