1a divisió
Esports Futbol 02/03/2011

El Saragossa agafa aire a costa de l'Athletic (2-1)

El partit ha començat amb uns minuts de tampteig. L'Athletic s'ha trobat amb el gol a favor i ha optat per tancar-se al darrera; una decisió equivocada

Jarosik (esquerra) celebra el gol amb Gabi

SaragossaEl Saragossa ha pres una bona alenada d'aire gràcies a una victòria sobre l'Athletic Club (2-1) que li permet sortir de la zona de descens després d'un partit en què ha remuntat un gol inicial d'uns lleons que s'han adormit al segon temps i han encaixat la quarta derrota consecutiva.

El partit ha començat amb un ritme lent, que ni el xut al pal de Susaeta ha pogut trencar. Però sí que s'ha trencat al minut 18, quan un error de la defensa l'ha aprofitat Llorente per rematar al fons de la porteria aragonesa. Amb el gol, l'Athletic ha fet un pas enrere, deixant la pilota a mans del Saragossa, que acabaria traient profit d'aquesta circumstància.

Uche i Herrera haurien pogut igualar el partit abans del descans, però els locals no ho han acabat aconseguint fins al segon temps. Jaroski, al 49, igualava el partit; i Uche donava la volta al marcador al 56.

Amb més de mitja hora per endavant, els homes de Javier Aguirre han controlat bé el partit, davant un Athletic que s'ha quedat sense forces per reaccionar. Només Llorente, a 4 minuts pel final, ha pogut marcar, però Doblas, encara que amb problemes, ha aconseguit treure la pilota.

Saragossa 2 – Atheltic Club 1

SARAGOSSA: Doblas; Lanzaro (Da Silva, 80'), Jarosik, Contini, Obradovic; Ponzio; Boutahar (N'Daw, 92'), Gabi, Ander Herrera, Bertolo; i Uche (Sinama-Pongolle, 76').

ATHLETIC: Iraizoz; Iraola, San José, Ekiza, Balenziaga; Susaeta (David López, 70'), Javi Martínez, Orbáiz (Iñigo Pérez, 78'), Gabilondo (Muniaín, 57'); Toquero i Llorente.

GOLS: 0-1 (18') Llorente; 1-1 (49') Jarosik; 2-1 (56') Uche.

ÀRBITRE: Undiano Mallenco (col·legi navarrès). Targetes grogues als locals Gabi, Jarosik i Ponzio; i als visitants Balenziaga i Javi Martínez.

ESTADI: La Romareda, uns 17.000 espectadors.