PRIMERA DIVISIÓ
Esports Futbol 05/02/2011

Saragossa i Racing sumen un punt poc útil en les seves aspiracions (1-1)

En un partit per la manca d'encert de cara a porteria, Saragossa i Rancing van perdre una gran oportunitat d'allunyar-se de la zona de descens

Redacció
2 min

SaragossaAmb aquest resultat, l'equip saragossà suma la seva quarta jornada consecutiva sense perdre (tres victòries i un empat) mentre que el Racing segueix sense guanyar des que ho va fer al camp del Mallorca, el 12 de desembre de l'any passat.

El primer període es va caracteritzar pels ferris marcatges de tots dos conjunts, especialment a la zona medul·lar, que feien gairebé impossible lligar jugades i acostar-se a les àrees.

Només en els últims minuts, i a causa especialment al fet que el conjunt local va accelerar el seu ritme de joc i es va desmarcar millor, el Reial Saragossa va aconseguir arribar amb més perill als dominis del porter Toño.

Amb el joc encallat a la zona medul·lar, el Racing va aprofitar una falta botada des de la seva banda dreta per avançar-se al marcador després d'un error de marcatge local, que va deixar completament sol el lateral Christian per marcar de cap a plaer.

Havia estat l'únic remat perillós dels homes de Miguel Ángel Portugal fins aquest moment i també en els primers 45 minuts.

El Reial Saragossa no va aconseguir obrir l'entramat defensiu de l'equip càntabre fins gairebé al final. Amb més ritme en el seu joc el conjunt aragonès va empatar al minut 40, gràcies a una magnífica passada elevada del capità, Gabriel Fernández "Gabi", l'holandès Said Boutahar que va batre el meta racinguista per baix.

Fitxa tècnica:

1 - R. Saragossa: Leo Franco; Diogo, Jarosik, Contini, Parets, Ponzio, Boutahar (Lafita, min.69), Gabi, Ander Herrera, Bertolo (Sinama-Pongolle, min.59), i Braulio (Jorge López, min.76) .

1 - Racing de Santander: Toño, Christian, Torrejón, Henrique, Pinillos, Colsa, Lacen; Kennedy (Dos Santos, min.66), Munitis (Cisma, min.86), Adrián (Arana, min.76), i Ariel .

Gols: 0-1. min.13. Christian; 1-1. min.40. Boutahar.

Àrbitre: Rubinos Pérez, del C. Madrileny. Va amonestar amb targeta groga als locals Paredes, Ander Herrera, Contini i Boutahar i als visitants Henrique, Christian i Pinillos.

Incidències: partit corresponent a la jornada 22 de lliga disputat a l'estadi de La Romareda de Saragossa davant d'uns 22.000 espectadors

stats