1a divisió
Esports Futbol 26/08/2011

El Saragossa decidirà aquest dissabte si permet que la TV transmeti el partit contra el Madrid

El club aragonès reclama que Mediapro aboni el deute que té amb l'entitat i amenaça amb no deixar que les càmeres entrin a la Romareda pel partit de diumenge

Redacció
1 min

SaragossaEl Saragossa decideix aquest dissabte si permet la presència de les càmeres de Mediapro per transmetre el partit d'aquest diumenge contra el Reial Madrid, així com la presència d'emissores de ràdio per fer el mateix. Així ho ha assenyalat el president del club aragonès, Agapito Iglesias.

El Reial Saragossa manté un contenciós amb Mediapro, que posseeix els drets televisius del club aragonès, i no permetrà l'entrada de càmeres a l'estadi de La Romareda mentre la productora no saldi el deute que té pendent amb el club per aquests drets.

Aquesta decisió ve avalada per una sentència judicial del Jutjat Mercantil número 2 de Saragossa del passat 22 de juny.

Encara que el partit havia de ser transmès per Canal +, després de l'acord que té amb Mediapro, el club que presideix Agapito Iglesias negarà igualment la transmissió de l'enfrontament ja que la producció va a càrrec de Mediapro, llevat que se saldi el deute pendent per part d'aquesta última empresa.

De la mateixa manera, i segons Agapito Iglesias, també aquest dissabte el club aragonès decidirà si deixa o no accedir a les emissores de ràdio per narrar el partit.

Per això, aquestes es concentraran a les 18.30 hores del diumenge per arribar al camp de futbol amb un notari que certifiqui, si és així, l'impediment per part del club de desenvolupar la seva tasca, per presentar posteriorment una denúncia per aquest fet.

stats